Verzorgende niveau 3ig pg afdeling

Verzorgende niveau 3ig pg afdeling
Florence
Den Haag
De werkzaamheden
Een Verzorgende 3IG doet naast de basis- en medicatiezorg ook zorgcoördinatie op de afdeling voor minder complexe en een kleine groep cliënten, dit in ondersteuning en samenwerking met collega gediplomeerden. Op de dag en avond werk je samen met een gediplomeerde collega, waarin één van jullie de…
Florence
Den Haag
De werkzaamheden
Een Verzorgende 3IG doet naast de basis- en medicatiezorg ook zorgcoördinatie op de afdeling voor minder complexe en een kleine groep cliënten, dit in ondersteuning en samenwerking met collega gediplomeerden. Op de dag en avond werk je samen met een gediplomeerde collega, waarin één van jullie de rol van dag- of avondoudste op je neemt en de coördinatie heeft over de hele afdeling en eindverantwoordelijk is voor de cliëntenzorg dienst.

Je zorgt daarbij voor goede samenwerking, communicatie en contact met cliënten, diens naasten en alle andere betrokkenen rondom de zorg. Je zorgt voor rust, duidelijkheid, structuur, controle op gemaakte afspraken en evalueert geregeld met het team hoe dit loopt.

Als Verzorgende 3IG kun je een aantal aandachtsvelden krijgen op een bepaald gebied, zoals incontinentiezorg, mondzorg, ergocoaching, wondzorg e.d.
Je houdt je eigen kennis op peil en signaleert als er kennistekort is op de afdeling. Je bespreekt dit met coördinerend verpleegkundige van de afdeling. Kortom je doet iets met wat je signaleert.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht