Begeleider niveau 3 (verzorgende ig)

Begeleider niveau 3 (verzorgende ig)
Middin
Klinkenburg/ Keyenburg
Als Begeleider niveau 3 heb je over het algemeen een uitvoerende rol. Je hebt een coachende rol richting clinten en moet in staat zijn om ook in complexe en weinig stabiele situaties te handelen. Je werkzaamheden liggen op het vlak van ADL en begeleiding. Je bent in staat de achterliggende vraag bij de clint te achterhale…
Middin
Klinkenburg/ Keyenburg
Als Begeleider niveau 3 heb je over het algemeen een uitvoerende rol. Je hebt een coachende rol richting clinten en moet in staat zijn om ook in complexe en weinig stabiele situaties te handelen. Je werkzaamheden liggen op het vlak van ADL en begeleiding. Je bent in staat de achterliggende vraag bij de clint te achterhalen. Je levert input voor het ondersteuningsplan van de clint. Je werkt zelfstandig en weet in te schatten wanneer je moet overleggen met collegas werkzaam op een hoger niveau. Een actieve bijdrage wordt verwacht in de team/clint vergaderingen. Je hebt een proactieve houding en weet problemen om te zetten naar oplossingen. Je geeft instructie op uitvoeringsafspraken aan begeleider niveau 1 en 2. Daarnaast verzorg je in voorkomende gevallen de werkbegeleiding van leerlingen en stagiaires van niveau 1, 2 en 3.

Het betreft een functie voor 28-32 uur. Werktijden/ werkdagen: op deze locatie worden alle diensten gedraaid, volgens rooster.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht