Verzorgende niveau 3 ig (senior)

Verzorgende niveau 3 ig (senior)
WZH Oosterheem
 
In deze uitdagende functie verricht je als vanzelfsprekend de adl zorg. Je bent eindverantwoordelijk voor alle zorg met betrekking tot de bewoner. Je zorgt ervoor dat de zorgleefplannen up to date zijn, je voert de familiegesprekken en je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair overleg. Vanuit jouw rol stuur je het team…
WZH Oosterheem
 
In deze uitdagende functie verricht je als vanzelfsprekend de adl zorg. Je bent eindverantwoordelijk voor alle zorg met betrekking tot de bewoner. Je zorgt ervoor dat de zorgleefplannen up to date zijn, je voert de familiegesprekken en je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair overleg. Vanuit jouw rol stuur je het team aan, je geeft feedback en je coached je collega's daar waar nodig. Met jouw positieve open houding en eerlijkheid weet jij je collega's te motiveren waardoor onze bewoners de beste zorg krijgen die zij verdienen. De bewoners ervaren de zorgverlening als prettig en ze voelen zich thuis.

Het team van WZH Oosterheem is in ontwikkeling. Als medewerker én als team werk je met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je zorgt hierbij - binnen de afgesproken kaders - voor de planning van je eigen werkzaamheden.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht