Verzorgende ig moerwijk

Verzorgende ig moerwijk
HWW Zorg
Den Haag
Vacature Verzorgende IG (Parttime 32 uur) Den Haag; Moerwijk

Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn…
HWW Zorg
Den Haag
Vacature Verzorgende IG (Parttime 32 uur) Den Haag; Moerwijk

Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

Haagse Wijk- en Woonzorg is voor de locatie Moerwijk op zoek naar een Verzorgende IG.

Wat ga je doen?
Bij HWW Zorg zijn de wensen en verwachtingen van cliënten het uitgangspunt en daarom zorg je voor activering en dagbesteding waarbij het dagritme en de mogelijkheden van de cliënt leidend zijn. Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van cliënten volgens het vastgestelde zorgplan en ondersteunt ze bij de ADL en PDL functies. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en geeft psychosociale begeleiding.
Je betrekt, waar mogelijk, familie en mantelzorgers bij activiteiten en zorgverlening. Je observeert cliënten, signaleert bijzonderheden en rapporteert in het zorgdossier. Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgplannen, het voeren van een adequate administratie en het deelnemen aan het werkoverleg. Voor deze vacature zijn we op zoek naar mensen die zowel dag ,avond-, nacht- en weekenddiensten willen draaien en het een uitdaging vinden contactpersoon te zijn voor hulpverleners van verschillende disciplines, familie en mantelzorgers. Verder vind je het leuk jouw kennis over te dragen door het begeleiden van leerlingen en stagiaires.
Je legt verantwoording af aan de locatiemanager.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht