Verpleegkundige in de wijk centrum

Verpleegkundige in de wijk centrum
HWW Zorg
Den Haag
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie …
HWW Zorg
Den Haag
Haagse Wijk- en Woonzorg heeft als Missie: ??Een glimlach op ieders gezicht??, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

Ben jij die verpleegkundige die haar werk ziet als een vak en streef jij naar de allerbeste zorg voor de client? Wil jij een bijdrage leveren aan het opzetten van kleine zelfsturende teams vanuit een centrale locatie in de wijk? Dan zoeken wij jou. HWW Zorg is op zoek naar een Verpleegkundige in de Wijk voor het Centrum van Den Haag.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verpleging en begeleiding van de klant in, vooral, midden en hoog complexe zorgverleningsituaties volgens de daarvoor geldende landelijke en interne richtlijnen. Je werkt volgens routines en standaardhandelingen, gecombineerd met het aanpassen van zaken op een nieuwe situatie.
Je biedt zorg aan de clienten en plant je eigen werkzaamheden op efficiënte en effectieve wijze. Je hebt regelmatig werkoverleg met je collega?s en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af. Verder signaleer je belangrijke veranderingen bij de client en in diens omgeving en bespreekt deze met de client. Je bent verantwoordelijk voor tijdige en adequate voorlichting aan clienten en voor een volledige en up-to-date klantdossiervorming.
Als verpleegkundige lever je verder een bijdrage van het opzetten van kleine teams vanuit een centrale plek in de wijk.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht