Verzorgende ig (opname- en screeningsafdeling)

Verzorgende ig (opname- en screeningsafdeling)
WZH Sammersbrug
Den Haag
Naast de adl zorg houd je je bezig met de opname van nieuwe cliënten. Deze cliënten zijn reeds gediagnostiseerd dementerend en komen voor revalidatie, of het zijn cliënten die gescreend moeten worden vanwege cognitieve problemen. De cliënten verblijven maximaal drie maanden op onze afdeling en gaan daarna weer terug naar huis …
WZH Sammersbrug
Den Haag
Naast de adl zorg houd je je bezig met de opname van nieuwe cliënten. Deze cliënten zijn reeds gediagnostiseerd dementerend en komen voor revalidatie, of het zijn cliënten die gescreend moeten worden vanwege cognitieve problemen. De cliënten verblijven maximaal drie maanden op onze afdeling en gaan daarna weer terug naar huis of worden definitief geplaatst op een passende woongroep.

Behalve het goed registreren van indicaties, de dagelijkse ADL werkzaamheden en het totale administratieve proces wat komt kijken bij een opname, is jouw hoogste prioriteit dat de cliënt zich welkom en veilig voelt in zijn of haar nieuwe omgeving en dat de kwaliteit van zorg optimaal is. Het informeren en betrekken van mantelzorger, familie en collega's in de ketenzorg is hierbij van essentieel belang.

Samen met jouw vaste team van collega's zorg je elke dag voor een positieve sfeer. Je bent goed in het structureren van de dag en neemt initiatief om elke dag een zinvolle besteding te geven. Hierbij vind je het oprecht een uitdaging om aansluiting te vinden bij elke afzonderlijke cliënt en ben je bereid je te verdiepen in hun ziektebeeld. Naast sfeer is het multidisciplinaire proces een essentieel element van de functie.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht