Verzorgende 3 ig de morgenster

Verzorgende 3 ig de morgenster
Vierstroom
Zoetermeer
Jouw baan:​​​​

Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep begeleiding en draagt zorg voor het welzijn in de woning . Samen met de cliënt en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Vierstroom ?zo thuis mogelijk?, uitgaande van wa…
Vierstroom
Zoetermeer
Jouw baan:​​​​

Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep begeleiding en draagt zorg voor het welzijn in de woning . Samen met de cliënt en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Vierstroom ?zo thuis mogelijk?, uitgaande van waar de cliënt behoefte aan heeft en dit in teamverband op professionele wijze weet te organiseren.

Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg en persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen die kleur geven aan het leven van alledag te creëren.

Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding, probleemgedrag , en voert verpleegtechnische handelingen uit conform de Nota Wet BIG. Je onderhoudt professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht