Verzorgende niv 3 en verpleegkundige krimpen a/d ijssel

Verzorgende niv 3 en verpleegkundige krimpen a/d ijssel
Directzorg Zwijndrecht
Zwijndrecht
Voor een nieuwe cliënt (in Krimpen a/d IJssel) met een hoge dwarslaesie, zijn wij op zoek naar verzorgenden niveau 3 en een verpleegkundigen voor een nieuw te vormen team. Deze cliënt komt op korte termijn naar huis vanuit het revalidatiecentrum. De zorgmomenten zijn in de ochtend, middag, avond en in het weekend (4 …
Directzorg Zwijndrecht
Zwijndrecht
Voor een nieuwe cliënt (in Krimpen a/d IJssel) met een hoge dwarslaesie, zijn wij op zoek naar verzorgenden niveau 3 en een verpleegkundigen voor een nieuw te vormen team. Deze cliënt komt op korte termijn naar huis vanuit het revalidatiecentrum. De zorgmomenten zijn in de ochtend, middag, avond en in het weekend (4 zorgmomenten per dag). Je kunt zelf bepalen welke zorgmomenten je in wilt vullen.
Je werkt zelfstandig bij deze cliënt thuis en helpt bij de persoonlijke verzorging en verricht verpleegtechnische handelingen (stomazorg en catheteriseren).
Je levert een bijdrage aan de zorgkwaliteit, rapporteert in het zorgdossier en signaleert eventuele wijzigingen in de cliëntsituatie.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht