Verpleegkundige

Verpleegkundige
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Locatie Nieuw Berkendael van WoonZorgcentra Haaglanden is een woonzorgcentrum waar cliënten verblijven met diverse ziektebeelden. Nieuw Berkendael heeft specifieke deskundigheid op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel, neurologische aandoeningen en coma. Nieuw Berkendael biedt revalidatie, wonen en werken in een pr…
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Locatie Nieuw Berkendael van WoonZorgcentra Haaglanden is een woonzorgcentrum waar cliënten verblijven met diverse ziektebeelden. Nieuw Berkendael heeft specifieke deskundigheid op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel, neurologische aandoeningen en coma. Nieuw Berkendael biedt revalidatie, wonen en werken in een prettige omgeving die voortdurend in beweging is, want het kan altijd beter. Ruim tweederde van de cliënten van Nieuw Berkendael is jonger dan 55 jaar. De ervaring en kennis die Nieuw Berkendael heeft is een hulpmiddel om verder te gaan met het leven dat past bij iemand als mens.

Nieuw Berkendael gaat voor die mens!

Wij zijn op zoek naar een

Verpleegkundige

Jouw ervaring in het ziekenhuis, verpleeghuis of psychiatrie kun je hier goed toepassen. We bieden je werk waarin je deelneemt aan de totale verzorging en begeleiding van onze cliënten.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht