Verzorgende ig (vig)

Verzorgende ig (vig)
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Locatie Nieuw Berkendael van WoonZorgcentra Haaglanden is een woonzorgcentrum waar cliënten verblijven met diverse ziektebeelden. Nieuw Berkendael heeft specifieke deskundigheid op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel, neurologische aandoeningen en coma. Nieuw Berkendael biedt naast revalidatie, wonen en werken in …
WZH Nieuw Berkendael
Den Haag
Locatie Nieuw Berkendael van WoonZorgcentra Haaglanden is een woonzorgcentrum waar cliënten verblijven met diverse ziektebeelden. Nieuw Berkendael heeft specifieke deskundigheid op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel, neurologische aandoeningen en coma. Nieuw Berkendael biedt naast revalidatie, wonen en werken in een prettige omgeving ook thuiszorg voor clienten met Niet Aangeboren Hersenletsel. De ervaring en kennis die Nieuw Berkendael heeft is een hulpmiddel om verder te gaan met het leven dat past bij iemand als mens.

Nieuw Berkendael gaat voor die mens.

Wij hebben ruimte voor : Verzorgenden IG

Jouw ervaring in de thuiszorg, het ziekenhuis, verpleeghuis of psychiatrie kun je hier goed toepassen. We bieden je werk waarin je deelneemt aan de totale verzorging en begeleiding van onze cliënten.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht