Junior Field Service Engineer INTERNATIONAAL

Junior Field Service Engineer INTERNATIONAAL
In deze functie start je als Trainee op de service afdeling. Je leert de machines opbouwen (zowel elektrisch als ook mechanisch) en deze ook te installeren bij de klant op locatie (wereldwijd). Daarnaast hou je je ook bezig met: Het onderhouden en verplaatsen van nieuwe en gebruikte machines Het verhelpen / oplossen van storingen / problemen aan machines Het uitvoeren van aanpassingen en wi…

In deze functie start je als Trainee op de service afdeling. Je leert de machines opbouwen (zowel elektrisch als ook mechanisch) en deze ook te installeren bij de klant op locatie (wereldwijd). Daarnaast hou je je ook bezig met:

  • Het onderhouden en verplaatsen van nieuwe en gebruikte machines
  • Het verhelpen / oplossen van storingen / problemen aan machines
  • Het uitvoeren van aanpassingen en wijzigingen aan de machines 
  •  Het verrichten van preventief onderhoud volgens vastgestelde normen en eigen werkervaring
  • Het reviseren van machines of machinedelen
  • Het verrichten van weekdiensten

Je biedt assistentie aan de klant bij het opstarten van een productielijn (let op: dit zal vaak in het buitenland zijn!). Ook maak je rapportages over de uitgevoerde werkzaamheden. Ook zorg je voor oplossen van tekort komingen aan de machine en overleg plegen met de Projectmanager en met de afdelingen Service-HelpDesk, Productie-engineering, Productie & Logistiek. Vervolgens ben je ook verantwoordelijk om modificaties uit te voeren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht