Engineer Elektro - NIJMEGEN

Engineer Elektro - NIJMEGEN
Voor de afdeling Engineering zijn wij per direct op zoek naar een Engineer. Binnen deze rol zal jij jezelf bezig houden met het ontwerpen en construeren van de machine. De focus zal dan met name liggen op het secundaire (hardware) installatie gedeelte zoals de beveiliging, koeling en de monitoring op en aan deze installatie. • Dagelijks ben jij bezig met vragen vanuit de klant om dit o.a. om t…

Voor de afdeling Engineering zijn wij per direct op zoek naar een Engineer. Binnen deze rol zal jij jezelf bezig houden met het ontwerpen en construeren van de machine. De focus zal dan met name liggen op het secundaire (hardware) installatie gedeelte zoals de beveiliging, koeling en de monitoring op en aan deze installatie.

• Dagelijks ben jij bezig met vragen vanuit de klant om dit o.a. om te kunnen zetten naar elektrische schema’s.
• Jij draagt er samen met je collega’s zorg voor dat de modellen die naar onze klant gaan tip-top verzorgd zijn.
• Tevens zal het continue verbeteren door middel van standaardisatie ook tot een van jouw werkzaamheden behoren.

Om de ontwerpen zo goed mogelijk te maken ga je werken met Eplan P8 in combinatie met ontwerpregels en zelfontwikkelde softwaretools van onze opdrachtgever. Omdat iedere klant een andere vraag heeft, is geen enkele machine hetzelfde en dat is nou juist de uitdaging in deze functie!

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht