Hardware Engineer

Hardware Engineer
Als hardware engineer bij onze opdrachtgever ben verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen en vind je het een uitdaging om deze mee te nemen op de afdeling. Uiteraard ga je je ook bezig houden met het ontwerpen en tekenen van elektrische- en besturingsinstallaties ten behoeve van industriële installaties. Je stelt technische en besturingsdocumentatie op en analyseert en …

Als hardware engineer bij onze opdrachtgever ben verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen en vind je het een uitdaging om deze mee te nemen op de afdeling. Uiteraard ga je je ook bezig houden met het ontwerpen en tekenen van elektrische- en besturingsinstallaties ten behoeve van industriële installaties. Je stelt technische en besturingsdocumentatie op en analyseert en reviseert deze waar nodig.
Naast de uitdaging van het zelfstandig ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor het definiëren en beheren van standaard hardware oplossingen.
Door ervaring ben je in staat om de afdeling naar een hoger niveau te tillen en je collega’s van diverse afdelingen mee te nemen in de nieuwe ontwikkelingen.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht