Werkvoorbereider/ Engineer Elektrotechniek

Werkvoorbereider/ Engineer Elektrotechniek
In deze functie werk je nauw samen met de projectmanager en met de afdeling werktuigbouwkunde, om zo er samen voor te zorgen dat de projecten goed worden uitgevoerd. De projecten waar je aan werkt hebben een doorlooptijd van enkele weken tot aan maanden en bevinden zich met name binnen de renovatie. Je taken bestaan uit het maken van de planningen en het bewaken van de voortgang hiervan. Je ste…

In deze functie werk je nauw samen met de projectmanager en met de afdeling werktuigbouwkunde, om zo er samen voor te zorgen dat de projecten goed worden uitgevoerd. De projecten waar je aan werkt hebben een doorlooptijd van enkele weken tot aan maanden en bevinden zich met name binnen de renovatie.
Je taken bestaan uit het maken van de planningen en het bewaken van de voortgang hiervan. Je stelt werkinstructies op en stuurt de werkvoorbereiding aan (tekenaar en stagiaire), ook maak je calculaties van meer- en minderwerk en ontwerp je de installaties. Als engineer houdt je je ook bezig met het bestellen van de materialen, aanvragen van de offertes en het aansturen van de onderaannemers.
Het betreft dan ook een zeer uitdagende en zelfstandige functie waarbij geen dag hetzelfde is!

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht