Engineer

Engineer
Wat wordt er gezocht? Door de grote instroom van jonge ingenieurs is er een enthousiaste cultuur ontstaan. Voor onze opdrachtgever is het dan ook van groot belang om dit vast te houden. De nieuwe mensen die gezocht worden moeten dan ook voldoen aan een enthousiast karakter en je moet snel kunnen schakelen. Projecten zijn namelijk wisselend en kunnen zowel van korte als lange duur zijn. Daa…

Wat wordt er gezocht?

Door de grote instroom van jonge ingenieurs is er een enthousiaste cultuur ontstaan. Voor onze opdrachtgever is het dan ook van groot belang om dit vast te houden. De nieuwe mensen die gezocht worden moeten dan ook voldoen aan een enthousiast karakter en je moet snel kunnen schakelen. Projecten zijn namelijk wisselend en kunnen zowel van korte als lange duur zijn. Daarnaast ben je ge├»nteresseerd in de brede techniek; de ene dag ben je bezig met het berekenen van de inhoud van een pomp en de volgende dag met een compleet re-design van een machinekamer.

Techniek moet dan ook je drijfveer zijn, en je moet het leuk vinden om geconfronteerd te worden met wat er in de praktijk gebeurt. Je komt namelijk regelmatig op de projecten zelf.

 

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht