Senior Accountmanager/ Salesmanager

Senior Accountmanager/ Salesmanager
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het klantennetwerk. Dit doe je door je zowel op nieuwe als op bestaande klanten te richten om zodoende onze opdrachtgever sterker op de markt te zetten en draagvlak te creëren met als doel nieuwe contracten af te sluiten voor de toeleveranciers. Samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie, werk je offertes uit, …

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van het klantennetwerk. Dit doe je door je zowel op nieuwe als op bestaande klanten te richten om zodoende onze opdrachtgever sterker op de markt te zetten en draagvlak te creëren met als doel nieuwe contracten af te sluiten voor de toeleveranciers.
Samen met de diverse afdelingen binnen de organisatie, werk je offertes uit, onderhandel je bij contractvoorwaarden en sluit je uiteindelijk de contracten af. Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor het commerciële beleid en ben je nauw betrokken bij de interne procesvoering.
Het betreft een zeer zelfstandige en uitdagende functie waarbij het werkgebied zich op zowel de Nederlandse als Duitse markt bevindt.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht