Werkvoorbereider/ Engineer WTB

Werkvoorbereider/ Engineer WTB
Als engineer ben je een spil in het web. Je werkt nauw samen met de projectmanager en ondersteunt hem bij alle voorkomende werkzaamheden. De projecten waar je aan werkt hebben een doorlooptijd van enkele weken tot aan maanden en bevinden zich met name binnen de renovatie. Je taken bestaan uit het maken van de planningen en het bewaken van de voortgang hiervan. Je stelt werkinstructies op en stu…

Als engineer ben je een spil in het web. Je werkt nauw samen met de projectmanager en ondersteunt hem bij alle voorkomende werkzaamheden. De projecten waar je aan werkt hebben een doorlooptijd van enkele weken tot aan maanden en bevinden zich met name binnen de renovatie.
Je taken bestaan uit het maken van de planningen en het bewaken van de voortgang hiervan. Je stelt werkinstructies op en stuurt de werkvoorbereiding aan (tekenaar en stagiaire), ook maak je calculaties van meer- en minderwerk en ontwerp je de installaties. Als engineer houdt je je ook bezig met het bestellen van de materialen, aanvragen van de offertes en het aansturen van de onderaannemers.
Het betreft een zeer uitdagende en zelfstandige functie waarbij je erg nauw betrokken bent bij de projecten.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht