Field Service Engineer

Field Service Engineer
De Field Service Engineer is verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, aanpassingen en het algemene onderhoud aan alle container handling trucks en terminal trekkers die aan jouw werkgever worden gekoppeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hydraulische, mechanische, pneumatische en elektronische delen van container handling trucks en terminal trekkers. Daarnaast komt he…

De Field Service Engineer is verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties, aanpassingen en het algemene onderhoud aan alle container handling trucks en terminal trekkers die aan jouw werkgever worden gekoppeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hydraulische, mechanische, pneumatische en elektronische delen van container handling trucks en terminal trekkers. Daarnaast komt het ook voor dat je de container handling trucks en terminal trekkers van concurrerende bedrijven onderhoudt.

Je leest, het is een dynamische functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Laat dan van je horen, want Simone weet je alles te vertellen over deze uitdagende technische functie!

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht