Manager Maintenance Engineering

Manager Maintenance Engineering
Als Manager Maintenance Engineering heb je een tweedelige functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en het onderhoud van verschillende technische installaties. Anderzijds zorg je voor de continuïteit van de productiviteit en de effectiviteit van de onderhoudsorganisatie. • Je geeft leiding aan een groep Maintenance Engineers. • Je onderhoudt…

Als Manager Maintenance Engineering heb je een tweedelige functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en het onderhoud van verschillende technische installaties. Anderzijds zorg je voor de continuïteit van de productiviteit en de effectiviteit van de onderhoudsorganisatie.

• Je geeft leiding aan een groep Maintenance Engineers.
• Je onderhoudt nauw contact met de klant, leveranciers en je collega’s over zaken als de inzet van de onderhoudsorganisatie.
• Je bent verantwoordelijk voor alle financiële zaken die betrekking hebben op jouw afdeling, zoals het budget.

Wil je meer weten over jouw nieuwe technische functie? Neem dan contact op met Remco van den Bogert, van Krosto Techniek! Hij vertelt je er graag meer over.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht