Inkoper / Purchase Engineer

Inkoper / Purchase Engineer
TwenteXL Werving & Selectie is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een Inkoper / Buyer / Purchase Engineer. Als Inkoper / Purchase Engineer ben je verantwoordelijk voor het strategisch, tactisch en operationeel inkopen van de (technische) materialen bij diverse kleine en middelgrote leveranciers in groot Europa. Met jou commerciële inzicht en onderhandelingsvaardigheden weet je o…

TwenteXL Werving & Selectie is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een Inkoper / Buyer / Purchase Engineer. Als Inkoper / Purchase Engineer ben je verantwoordelijk voor het strategisch, tactisch en operationeel inkopen van de (technische) materialen bij diverse kleine en middelgrote leveranciers in groot Europa.

Met jou commerciële inzicht en onderhandelingsvaardigheden weet je onder de meest gunstige voorwaarden aan de specifieke producten te komen. Je stemt de behoeften en mogelijkheden af met o.a. verkoop en logistiek en onderhandelt met leveranciers over prijs, kwaliteit, hoeveelheid en leveringsvoorwaarden. Vanwege het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je taalvaardig bent in het Nederlands, Engels en (bij voorkeur ook) Duits.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Afgeronde HBO opleiding richting techniek en/of commercie.
  • Mogelijke opleidingsrichtingen: Commercieel Technische Bedrijfskunde, BK5, Technische Bedrijfskunde (TBK), Werktuigbouwkunde (WTB), Mechanical Engineering, Commerciële Economie, Management Economie & Recht (MER).
  • Ervaring met (internationale) inkooptrajecten is een pré.
  • Maximaal 5 jaren werkervaring in een commerciële, internationale en/of technische omgeving.
  • In het bezit van NEVI 1 is een pré, of welwillend deze te halen.

De cultuur binnen het team en de organisatie is te typeren als zeer professioneel, vooraanstaand, jong, ambitieus, gedreven en energiek.

Onze opdrachtgever is een succesvolle wereldwijde producent en service organisatie in de installatietechniek, die toeleverancier is aan diverse branches: o.a. de utiliteitsbouw, onderwijs- en zorginstellingen, (chemische) industrieën, olie en gas, onshore en offshore. Men is in haar segment marktleider.

De locatie in Twente is een van de belangrijkste locaties in Europa. Binnen het organisatieonderdeel in Twente is men actief met de fabricage, assemblage, (door)ontwikkeling, verkoop en distributie van een groot assortiment installatietechnische producten. De producten die men fabriceert zijn van hoog niveau dat er zeer weinig organisaties in de wereld zijn die een vergelijkbare kwaliteit kunnen leveren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht