Field Service Engineer - LEERDAM

Field Service Engineer - LEERDAM
Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van complete productielijnen en complexe installaties op locatie en zorg je ervoor dat er gewerkt wordt volgens de afgesproken methode en de gestelde kwaliteits-, milieu en veiligheidseisen. Je verdeelt en stuurt werkzaamheden binnen het project op locatie. Je ben verantwoordelijk voor alle besturingstechniek (elektris…

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van complete productielijnen en complexe installaties op locatie en zorg je ervoor dat er gewerkt wordt volgens de afgesproken methode en de gestelde kwaliteits-, milieu en veiligheidseisen.

Je verdeelt en stuurt werkzaamheden binnen het project op locatie. Je ben verantwoordelijk voor alle besturingstechniek (elektrisch, elektronisch, pneumatisch en hydraulisch) binnen het project. Je co├Ârdineert het aansluiten en inregelen van productielijnen volgens testplannen om vervolgens de machine in gebruik te stellen door middel van installaties en apparatuur. Je test en controleert de juiste werking en resultaat van de installatie (ook deegtechnologisch) en bent verantwoordelijk voor het vastleggen van de uitgevoerde werkzaamheden en resultaten. Signaleren, analyseren en problemen oplossen van technische en technologische aard bij en met de klant, zowel intern als extern. Je bent in staat om commercieel meerwerk te signaleren en bewaakt de planning, budget, voortgang. Je ondersteunt Engineering door het schrijven en delen van software voor de betreffende installatie.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht