Eerste autotechnicus / automonteur met APK Amsterdam

Eerste autotechnicus / automonteur met APK Amsterdam
Bij Van Kouwen zijn we op zoek naar een eerste autotechnicus / automonteur met APK. Voor onze service vestiging in Amsterdam Westpoort zoeken wij een eerste autotechnicus met APK. Deze nieuwe medewerker gaat deel uitmaken van ons technisch team, dat gespecialeerd is in het uitvoeren van onderhoud, APK keuringen en diverse reparaties aan met name personenwagens van het merk Opel. Hij/zij werkt …

Bij Van Kouwen zijn we op zoek naar een eerste autotechnicus / automonteur met APK.

Voor onze service vestiging in Amsterdam Westpoort zoeken wij een eerste autotechnicus met APK. Deze nieuwe medewerker gaat deel uitmaken van ons technisch team, dat gespecialeerd is in het uitvoeren van onderhoud, APK keuringen en diverse reparaties aan met name personenwagens van het merk Opel. Hij/zij werkt volgens richtlijnen en werkvoorschriften vanuit zowel de eigen organisatie als vanuit de importeur. Er wordt binnen onze organisatie met de nieuwste technieken gewerkt en onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van nieuwe modellen en nieuwe technologie.

Daarnaast beschik je over: - Een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus. - Werkervaring als eerste autotechnicus. - APK diploma. - Kennis van diverse automerken en de laatste technische ontwikkelingen. - Een positieve en flexibele instelling. - Goede communicatieve vaardigheden. - Ervaring binnen een Opel dealerbedrijf is een pré maar geen vereiste.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht