ZZP Storing en Onderhouds-monteur E & I /WTB

ZZP Storing en Onderhouds-monteur E & I /WTB
Voor deze relatie (food producent) in de regio Zaandam / Amsterdam / Utrecht / Breda en Zwolle zijn wij op zoek naar meerdere ZZP Storing en Onderhouds-monteurs E & I /WTB / besturingen die vanuit een onderhoudspool bij toebeurt preventie en correctief onderhoud gaan plegen op verschillende soorten productielijnen / inpakmachines, snij en verwerkingsmachines! De vaste- en op…

Voor deze relatie (food producent) in de regio Zaandam / Amsterdam / Utrecht / Breda en Zwolle zijn wij op zoek naar meerdere ZZP Storing en Onderhouds-monteurs E & I /WTB / besturingen die vanuit een onderhoudspool bij toebeurt preventie en correctief onderhoud gaan plegen op verschillende soorten productielijnen / inpakmachines, snij en verwerkingsmachines! De vaste- en oproepdagen zullen in overleg met de klant en monteur worden bepaald.

Als ZZP Storing en Onderhouds-monteur E & I /WTB verricht je all round en eerstelijns onderhoud aan deze machines. Dit doe je zowel bij storingen als ter preventie. Daarnaast lever je een bijdrage aan het installatiebeheer binnen jouw werkgebied van de productieafdeling. Je neemt initiatief tot verbetervoorstellen. Daarnaast verricht je kwaliteitscontroles en risicoanalyses. Voor de klant ben jij het aanspreekpunt bij het oplossen van storingen en voor het verbeteren van de condities van de machines. Je rapporteert aan de desbetreffende locatie verantwoordelijke.

Verdere taken zijn o.a:

  • Onderhouden en aanmoedigen van een veilige werkomgeving
  • Initieren van veiligheidsbesprekingen voor niet routinematige werkzaamheden.
  • Het verrichten van inspecties en preventieve onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar ook aanpassings- en verbeteringswerkzaamheden aan de verschillende bedrijfsinstallaties.
  • Opsporen en oplossen van storingen aan PLC-besturingssystemen en meet- en regelsystemen .
  • De ZZP Storing en Onderhouds-monteur E & I /WTB zal in samenspraak met de klant overleggen over het verhelpen van storingen en het kunnen doorvoeren van verbeteringen.
  • Werkzaamheden invoeren in het onderhoudssysteem.
  • Registreren van werkorders en gebruikte spare parts.
  • Bijhouden van documentatie voor alle onderhoud en uitgevoerde reparaties.
  • De ZZP Storing en Onderhouds-monteur E & I /WTB die wij zoeken is bereid tot consignatie diensten

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht