Allround Lassers

Allround Lassers
Voor de functie van Allround Lassers zijn we op zoek naar doorgewinterde vakmannen die op alle fronten van de werkplaats bij deze relatie een toegevoegde waarde kunnen gaan betekenen. Als Allround Lasser ben je verantwoordelijk voor je eigen (toegewezen) las werkstukken/tekeningen en ben je verder multi inzetbaar binnen het bedrijf en soms bij haar relaties in Nederland. De werkz…

Voor de functie van Allround Lassers zijn we op zoek naar doorgewinterde vakmannen die op alle fronten van de werkplaats bij deze relatie een toegevoegde waarde kunnen gaan betekenen. Als Allround Lasser ben je verantwoordelijk voor je eigen (toegewezen) las werkstukken/tekeningen en ben je verder multi inzetbaar binnen het bedrijf en soms bij haar relaties in Nederland. De werkzaamheden bestaan o.a. uit de volgende (kern)taken:

  • Het lassen van RVS, aluminium en zwartstaal constructies
  • Het lassen van diverse soorten materialen zoals hoogwaardig RVS, Staal en Aluminium plaat-/pijpwerk volgens MIG/MAG en TIG lasprocedé.
  • Veel laswerk wordt verricht conform lasnormen ISO3834-2, DIN2303-2 of DIN EN15085-2

Het werk zal geschieden op projectbasis die gemiddeld een duur hebben van minimaal 6 maanden. ZZP ers worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht