Mechanisch Constructeur Offshore Projecten

Mechanisch Constructeur Offshore Projecten
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende Scheepsbouwbedrijf. Het bedrijf ontwerpt en bouwt klantspecifieke (bagger)schepen die gebruikt worden binnen offshore projecten. In deze veelzijdige functie ben je betrokken bij het analyseren, ontwerpen en bouwen van klantspecifieke producten en installaties die binnen projecten op de schepen gebruikt worden. Hierbij moet je denken aan boork…

Onze opdrachtgever is een internationaal opererende Scheepsbouwbedrijf. Het bedrijf ontwerpt en bouwt klantspecifieke (bagger)schepen die gebruikt worden binnen offshore projecten.

In deze veelzijdige functie ben je betrokken bij het analyseren, ontwerpen en bouwen van klantspecifieke producten en installaties die binnen projecten op de schepen gebruikt worden. Hierbij moet je denken aan boorkoppen, afsluiters, pompen, zuigerinstallaties en laadklepsystemen. Deze producten en systemen op de schepen ontwerp je zelfstandig met 3D pakketten, en deze worden vervolgens zelfstandig geproduceerd. Je analyseert de tekeningen, haalt de missende informatie erbij en levert de input voor de bouwplanning en de aansturing naar onderaannemers. Tijdens de bouw van de producten en systemen voor op de schepen onderhoudt je contact met aannemers en leveranciers en ben jij degene die het bouwproces monitort en indien nodig bij problemen bijstuurt.


Daarnaast houd je in het ontwerpen en bouwen van de klantspecifieke systemen ook rekening met de gestelde eisen van het product en handleidingen. Hierdoor wordt er gezorgd voor een efficiente productie van de systemen en wordt de veiligheid en kwaliteit van de systemen gegarandeerd.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht