Inkoper, Buyer Machinebouw

Inkoper, Buyer Machinebouw
TwenteXL Werving & Selectie is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een Inkoper, Buyer, Purchase Engineer Machinebouw. In deze zeer uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het inkopen van onder andere spare parts, plaatwerk en uiteenlopende technische materialen en onderdelen ten behoeve van het eigen productieproces. Je zult zowel op operationeel, strategis…

TwenteXL Werving & Selectie is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een Inkoper, Buyer, Purchase Engineer Machinebouw. In deze zeer uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het inkopen van onder andere spare parts, plaatwerk en uiteenlopende technische materialen en onderdelen ten behoeve van het eigen productieproces. Je zult zowel op operationeel, strategisch en tactisch niveau inkopen.

Concreet ben je in staat om onder de meest gunstige voorwaarden aan de specifieke producten te komen. Je stemt de behoeften en mogelijkheden af met o.a. engineering, productie, werkvoorbereiding, verkoop en logistiek en onderhandelt met leveranciers over prijs, kwaliteit, hoeveelheid en leveringsvoorwaarden. Verder bezoek je af en toe (internationale) leveranciers en beurzen. Vanwege het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je taalvaardig bent in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook Duits.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Afgeronde HBO opleiding richting techniek en/of commercie.
  • Mogelijke opleidingsrichtingen: Commercieel Technische Bedrijfskunde, BK5, Technische Bedrijfskunde (TBK), Werktuigbouwkunde (WTB), Mechanical Engineering, Commerciële Economie, Facility Management, Management Economie & Recht (MER).
  • Ervaring met (internationale) technische inkooptrajecten.
  • In het bezit van NEVI 1 is een pré, of welwillend deze te halen.

Verder ben je:

  • Commercieel gedreven en communicatief sterk
  • Daadkrachtig en resultaatgericht
  • Coöperatief en zelfstandig
  • Bereid af en toe te reizen

De cultuur binnen het team en de organisatie is te typeren als professioneel, gedegen en gedreven. Men is lange termijn gericht en gaat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Onze opdrachtgever is een succesvolle producent en service organisatie in de Machinebouw. Binnen de organisatie in Twente is men actief met de (door)ontwikkeling, engineering, fabricage, assemblage, verkoop en services van een groot assortiment producten en machines. Men is dynamisch, resultaatgericht, financieel gezond en internationaal actief.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht