CNC Frezer Okuma

CNC Frezer Okuma
Gezocht: CNC Frezer Okuma in Twente Wil je werken in een spiksplinternieuwe productielocatie met een hyper modern machinepark? Wil je werken met uitstekend geautomatiseerde processen, binnen een innovatieve onderneming die zeer succesvol en groeiende is? Wil je werken binnen een onderneming die in teams werkt en waar men oog en aandacht heeft voor iedere medewerker? Kan je CNC programma’s schri…

Gezocht: CNC Frezer Okuma in Twente
Wil je werken in een spiksplinternieuwe productielocatie met een hyper modern machinepark? Wil je werken met uitstekend geautomatiseerde processen, binnen een innovatieve onderneming die zeer succesvol en groeiende is? Wil je werken binnen een onderneming die in teams werkt en waar men oog en aandacht heeft voor iedere medewerker?

Kan je CNC programma’s schrijven (5 assig) en wil je als CNC Frezer werken in een vrije en zelfstandige functie? Wil je verantwoordelijk zijn voor het programmeren, instellen en werken met Okuma draai- en frees machines ten behoeve van (kleine) seriematige productie met toleranties van 0,01 mm? En ben je bereidt onregelmatig te werken en gestructureerd en periodiek storingsdiensten te draaien? Dan kom ik graag met je in contact!

De organisatie en het sales team zijn te typeren als een groep jonge, veelal intern doorgegroeide professionals. Men is gedreven, resultaatgericht, (Twents) nuchter en behulpzaam. Men is lange termijn gericht en probeert jou zo goed mogelijk in te werken om het gezamenlijk resultaat continu te verhogen. Binnen de organisatie krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Onze opdrachtgever is een sterk groeiende, kern gezonde, wereldwijd georiënteerde en technische hoogstaande productieonderneming met meerdere vestigingen in de wereld. Men produceert kwalitatief hoogwaardige toepassingen voor industriële installaties ten behoeve van allerlei sectoren. Denk hierbij onder andere aan de sectoren; energie, farmacie, olie & gas, zware industrie, (petro)chemie, automotive enz.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht