Servicemonteur

Servicemonteur
Je las het al. Als Servicemonteur ben je hoofdzakelijk bezig met het onderhouden van verschillende soorten telescoopkranen. Ook zorg jij ervoor dat storingen hieraan snel worden opgespoord en vakkundig worden verholpen. In het begin zul je in de werkplaats worden ingewerkt totdat je alle kneepjes van het vakgebied kent. Daarna krijg je de vrijheid om ook in de buitendienst je technische kunsten…

Je las het al. Als Servicemonteur ben je hoofdzakelijk bezig met het onderhouden van verschillende soorten telescoopkranen. Ook zorg jij ervoor dat storingen hieraan snel worden opgespoord en vakkundig worden verholpen. In het begin zul je in de werkplaats worden ingewerkt totdat je alle kneepjes van het vakgebied kent. Daarna krijg je de vrijheid om ook in de buitendienst je technische kunsten te vertonen. Het is dus een combinatie tussen een binnendienst- en een buitendienstfunctie.

Wil je meer weten over jouw nieuwe technische functie? Neem dan contact op met Simone Zuidhof, van Krosto Techniek! Zij vertelt je er graag meer over.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht