Service en Onderhoudsmonteur

Service en Onderhoudsmonteur
TwenteXL Werving & Selectie is voor Storopack Benelux op zoek naar een Service en Onderhoudsmonteur voor de regio Midden en Noord Nederland. Als Service en Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden bij de klanten van Storopack. Ook ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen op afstand of op locatie en word je betrokken …

TwenteXL Werving & Selectie is voor Storopack Benelux op zoek naar een Service en Onderhoudsmonteur voor de regio Midden en Noord Nederland. Als Service en Onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden bij de klanten van Storopack. Ook ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen op afstand of op locatie en word je betrokken bij projecten in het kader ban het installeren en integreren van machines en toebehoren bij de klant. Verder instrueer en train je technische medewerkers bij de klant in het gebruik van de machines en het verhelpen van kleine storingen.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Afgeronde MBO opleiding richting, Mechatronica, Elektrotechniek, Elektronica, Instrumentatietechniek of vergelijkbaar.
  • Ervaring in een technische dienst of met field services
  • Minimaal enkele jaren ervaring met het verhelpen van storingen, service en onderhoud aan machines.
  • In het bezit van een geldig Rijbewijs B

Verder ben je:

  • Oplossingsgericht en hands-on
  • Flexibel ingesteld en leergierig
  • Zelfstandig en teamgericht
  • Communicatief sterk in woord en geschrift

Beschikbaarheid: uniek voor deze functie is dat je werkt, enkel in dagdiensten. Rekening houdende met storingen, maak je je eigen planning in het kader van klantbezoeken.

Een afwisselende uitdagende functie in een eigen rayon.

Toegankelijk, teamgericht, innovatief, ambitieus, daadkrachtig, lange termijn gericht en samenwerkingspartner, zowel intern als extern.

Storopack Benelux is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in het maken van beschermende verpakkingen, verpakkingsmachines en toebehoren. Een familiebedrijf die zich de afgelopen 50 jaar ontwikkeld heeft tot innovatieve marktleider in haar segment. Het aanbod van verpakkingsmateriaal en beschermingsmateriaal omvat het packaging concept: into-the-box, in-the-box en around-the-box.

www.storopack.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht