Junior Projectleider

Junior Projectleider
Als Junior Projectleider word je opgeleid naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor het managen van internationale industriële service projecten en het aansturen van meerdere multidisciplinair projectteams. Concreet: Als Junior Projectleider inventariseer je de behoeften van de klant en maak je ze project specifiek. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van perso…

Als Junior Projectleider word je opgeleid naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor het managen van internationale industriële service projecten en het aansturen van meerdere multidisciplinair projectteams. Concreet:

Als Junior Projectleider inventariseer je de behoeften van de klant en maak je ze project specifiek. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van personeel en materieel, rekening houdende met kwaliteiten, randvoorwaarden en financiën. In samenspraak met de klant, interne organisatie en met eventuele externe partijen, monitor je het project gedurende de uitvoering en stuur je bij waar nodig. Na afloop zorg je voor de technische- en projectrapportages en evalueer je het project met betrokken partijen.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Afgeronde opleiding op HBO of WO niveau.
  • Opleidingsrichting: Commercieel technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde (WTB), Mechanical Engineering, Elektrotechniek (E), Technische Bedrijfskunde (TBK), BK5, Technische Natuurkunde of vergelijkbaar.
  • Opleidingen / cursussen richting projectmanagement, of bereid deze te behalen.
  • Ervaring in een internationale en/of technische omgeving.
  • Bereidt af en toe te reizen (enkele dagen binnen EMEA)

Verder ben je:

  • Besluitvaardig en planmatig ingesteld
  • Stressbestendig en coöperatief
  • Servicegericht en zelfstandig
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels. Meerdere talen zijn een pré

De cultuur binnen de organisatie is als volgt te typeren: internationaal, no-nonsense, gedreven, betrokken, ambitieus en servicegericht.

Onze opdrachtgever is een wereldwijd actieve speler die technisch hoogwaardige producten en diensten levert aan klanten in de proces industrie. Verder is men groeiend, ambitieus, lange termijn gericht en kenmerkt men zich door betrouwbaarheid, kwaliteit en deskundigheid.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht