Accountmanager Data Solutions voor financiële sector

Accountmanager Data Solutions voor financiële sector

Jij bent geschikt als je en enthousiaste accountmanager bent die in staat is op niveau contact te hebben met de financiële sector. De doelgroepen die je benadert zijn onder ander administratiekantoren en accountantskantoren. Je hebt affiniteit met de financiële branche en kunt de genoemde doelgroep complexe online content verkopen. Dat doe je mede via een pakkende pr…

Jij bent geschikt als je en enthousiaste accountmanager bent die in staat is op niveau contact te hebben met de financiële sector. De doelgroepen die je benadert zijn onder ander administratiekantoren en accountantskantoren. Je hebt affiniteit met de financiële branche en kunt de genoemde doelgroep complexe online content verkopen. Dat doe je mede via een pakkende presentatie, gedegen advies en een passende offerte.
In deze buitendienstfunctie ligt de focus op het binnenhalen van new business. Je afspraken bel je gedeeltelijk zelf en gedeeltelijk worden je afspraken gemaakt door een telemarketing-bureau. Je werkt met een jaarplanning, een verkoopinformatiesysteem en een gedegen rapportage. Je bedenkt samen met de commercieel manager goede verkoopplannen en voert deze resultaatgericht uit. Je wordt ondersteund door de marketingafdeling binnen de groep. Je bent werkzaam op de centrale sales afdeling van de groep die zich richt op Data Solutions.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht