Accountmanager West-Nederland

Accountmanager West-Nederland
NKL contactlenzen
Accountmanager Optiekmarkt West-Nederland
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Landelijk Nederland
Plaats: 
Landelijk Nederland
Branche: 
Detailhandel
Groothandel
Functie omschrijving: 

NKL contactlenzen
NKL Contactlenzen is marktleider in Nederland op het gebied van op maat gemaakte harde contactlenzen. Het is een modern bedrijf dat continu bezig is met de ontwikkeling van nieuwe, nog comfortabelere lenzen. NKL Contactlenzen is een onderdeel van de Japanse contactlensfirma Menicon en verkoopt ook hun zachte lenzen en vloeistoffen. Sinds een jaar is NKL Contactlenzen gevestigd in een compleet mooi nieuw pand dat volledig is voorbereid op de toekomst.
Dankzij de uitstekende service, professionele begeleiding, klantvriendelijkheid, verzorgde productinformatie en nieuwe revolutionaire ontwikkelingen, zal het succes van NKL in de toekomst alleen maar groter worden.

Om verdere groei te realiseren zoeken wij ter uitbreiding van het Sales team een Accountmanager voor de regio West-Nederland.

Accountmanager Relatiebeheer West-Nederland
In de rol van Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties. Je brengt nieuwe producten van NKL onder de aandacht en bent op de hoogte van de marktontwikkelingen om zo de omzet te vergroten. Bij producttechnische vragen schakel je een collega adviseur in.

Speerpunten in de functie:

 • Relatiebeheer: het benaderen van klanten, bezoekafspraken maken en opvolgen;
 • het adviseren van klanten over het uitgebreide productassortiment van NKL Contactlenzen;
 • het adviseren van klanten vanuit de marktontwikkelingen en hierop anticiperen;
 • je bent betrokken bij het geven van trainingen, seminars en workshops.
Functie eisen: 

Energiek en initiatiefrijk
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commercieel gedreven persoon. Je legt makkelijk contact en weet vlot een goede klantrelatie op te bouwen. Je kunt zelfstandig werken bent flexibel en representatief. Je bent een innemende persoonlijkheid die een kritische gesprekspartner is voor jouw klant. Daarnaast zie je mogelijkheden en benut je kansen samen met jouw collega’s om succesvol te kunnen zijn.

Verder verwachten wij:

 • Een HBO werk- en denkniveau;
 • affiniteit met retail;
 • 4 tot 8 jaar ervaring in Accountmanagement;
 • commerciële vaardigheden;
 • affiniteit met de producten van NKL Contactlenzen is een pre (‘gezondheid en lifestyle’);
 • je bent woonachtig in het rayon (Den Helder – Rotterdam - Amersfoort).

Standplaats/regio
Het kantoor van NKL Contactlenzen in Nederland is gevestigd in Emmen. Je zult werkzaam zijn voor de regio West-Nederland, van Den Helder tot aan Rotterdam en van Rotterdam tot Amersfoort. Je zult 1 keer per twee weken aanwezig zijn in Emmen.

Arbeidsvoorwaarden: 

NKL biedt
Je gaat werken bij een groeiend en modern bedrijf waarin iedereen zijn verantwoordelijkheden neemt. Verder is er veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling om jouw successen te behalen.

Verder biedt NKL Contactlenzen:

 • Een marktconform salaris (opvraagbaar bij AV);
 • een 13e maand afhankelijk van de bedrijfsresultaten;
 • een aantrekkelijke bonusregeling;
 • een pensioenregeling;
 • een leaseauto, laptop en telefoon.
Sollicitatieprocedure: 

Voldoe je in ieder geval aan de eisen in het profiel en heb je interesse? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een korte, gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de grijze button).

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatie gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij ons op kantoor in Amersfoort. De vervolggesprekken vinden plaats bij NKL Contactlenzen in Emmen. Een referentieonderzoek, een diploma check, een check van laatste salarisstrook en het maken van psychologische testen maken ook onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Het is onze intentie om in maart 2015 deze procedure succesvol af te ronden.
AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu gecertificeerd bureau. Het keurmerk biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht