Accountmanager Banking regio Amersfoort

Accountmanager Banking regio Amersfoort
Rochewood
Accountmanager Banking
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Utrecht
Plaats: 
Regio Amersfoort
Branche: 
Banken
Functie omschrijving: 

Rochewood
Rochewood Insurance & Banking brengt bedrijven en professionals bijeen. Dat doen ze met een jong en uiterst ambitieus team dat thuis is in de sector. Wat onderscheidt Rochewood? Een sterk persoonlijke aanpak en hun actuele kennis. En de ‘drive’ om de beste te willen zijn. Zij stellen hoge eisen. Aan zichzelf én aan de professionals. Ze werken het liefst met veeleisende opdrachtgevers.

Dit jonge, hechte en ambitieuze team is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Om verder te bouwen aan deze successen zijn wij, namens Rochewood op zoek naar een vakvolwassen Accountmanager.

Netwerker en Adviseur
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opbouwen, beheren en uitbreiden van je klantenportefeuille. De klanten en professionals komen voort uit jouw eigen netwerk. Dat kan zijn binnen de bancaire sector of binnen het segment pensioenen en/of levensverzekeringen.
Dankzij jouw contacten weet je snel kansen en opdrachten te creëren om bestaande, maar ook nieuwe professionals te (her)plaatsen. Vanuit jouw specifieke branchekennis weet je wat er speelt in de markt, welke projecten er lopen en jouw commerciële drive zorgt ervoor dat je hier op de juiste manier op in speelt. Je voorziet jouw opdrachtgevers van passende oplossingen bij personele vraagstukken. Daarnaast behoren het voeren van intake gesprekken en begeleiding van jouw professionals tot je taken. Je hebt een belangrijke bijdrage aan de ambities die Rochewood nastreeft. Er is hierbij voldoende ruimte voor eigen initiatieven. Bij Rochewood ben je zichtbaar.

Speerpunten in de functie:

 • Genereren van nieuwe mogelijkheden binnen jouw netwerk;
 • kansen zien en oppakken bij prospects;
 • relatiebeheer;
 • intake gesprekken voeren met kandidaten;
 • begeleiding van professionals en ondersteuning bij hun ontwikkeling;
 • meedenken en uitvoeren van nieuwe business ideeën- en modellen.
Functie eisen: 

Zelfstandig en initiatiefrijk
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een commercieel gedreven persoon die goed weet te schakelen tussen verschillende niveaus binnen een organisatie. Je begrijpt de behoefte van de klant en weet deze te vertalen in een passende oplossing.

Verder verwachten wij:

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • een bruikbaar en recent netwerk binnen één van deze sectoren: Banking / Pensioenen of levensverzekeringen;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen dergelijke organisaties, bij voorkeur binnen ING, ABN Amro, Delta Lloyd, Aegon, Achmea, ASR, Allianz etc.;
 • ervaring als Accountmanager (finance) of Sales Recruiter/ Consultant, bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
 • een aantoonbare commerciële instelling en ondernemerschap;
 • commerciële verkoop ervaring is een pre;
 • verder ben jij initiatiefrijk, creatief, probleemoplossend en betrokken.

Standplaats
Je werkt veelal vanuit Rochewood in Harderwijk. Jouw werkgebied is landelijk.

Arbeidsvoorwaarden: 

Je gaat werken in een energiek, professioneel en gezellig team met een open werksfeer. Rochewood biedt diverse opleidingsmogelijkheden waarbij je voldoende ruimte krijgt om je binnen Rochewood verder te ontwikkelen.
Daarnaast biedt Rochewood:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring (opvraagbaar bij AV);
 • een bonusregeling;
 • een pensioenregeling;
 • een lease-auto, laptop en mobiele telefoon;
 • aantrekkelijke teamactiviteiten/uitjes.
Sollicitatieprocedure: 

Voldoe je in ieder geval aan de eisen in het profiel en heb je interesse? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een korte, gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de grijze button).

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere sollicitatie gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij ons op kantoor in Amersfoort. De vervolggesprekken vinden plaats bij Rochewood in Harderwijk. Een referentieonderzoek, een diploma check, een check van laatste salarisstrook en het maken van psychologische testen maken ook onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Het is onze intentie om in april 2015 deze procedure succesvol af te ronden.
AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu gecertificeerd bureau. Het keurmerk biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht