Account Manager Educatie Amsterdam

Account Manager Educatie Amsterdam
BIS B.V.
Account Manager Educatie
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Utrecht
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Regio Utrecht
Branche: 
ICT
Media
Techniek
Functie omschrijving: 

Marktleider BIS zoekt commercieel talent voor Educatieteam

Vanwege de specifieke wensen en eisen van de educatiemarkt hebben wij een gespecialiseerd team dat zich volledig richt op de toepassing van onze kennis en kunde binnen het onderwijs. Dit team willen we voor de regio’s Amsterdam en Midden Nederland graag uitbreiden met een talentvolle en gedreven:

Account Manager Educatie (fulltime)
AV & ICT oplossingen, Advies, Verkoop, Buitendienst, Self starter

De uitdaging
Je start met een intensieve training over onze benadering van de educatiesector. Daarbij leer je alles over onze mogelijkheden en oplossingen voor deze boeiende branche, de daarmee verweven audiovisuele & ICT techniek én de manier waarop wij onze oplossingen en services aan het onderwijs aanbieden. Na je interne opleiding scoor je in de buitendienst met de verkoop van ruimte-inrichting en AV & ICT oplossingen. Je behandelt het hele verkooptraject: van behoeftebepaling, via het bedenken en offreren van de juiste oplossingen tot en met het binnenhalen van de opdracht.
Je verzorgt demonstraties van onze mogelijkheden en je diept de kansen bij onze vaste klanten verder uit via het onderhouden van een prettige relatie. Daarnaast weet je door goede acquisitie je klantenbestand uit te breiden.

Functie eisen: 

De voorwaarden
Je bent een commercieel talent met een HBO werk- en denkniveau. Je hebt gedegen verkoopervaring - ervaring in AV & ICT en/of de onderwijsmarkt is een pre - en weet hoe de hazen binnen de educatiewereld lopen. Je bent enthousiast, gedreven en wil je inzetten om onze verregaande mogelijkheden toe te passen bij onderwijsinstellingen. Je hebt een daadkrachtige instelling, houdt van commerciële prestatie en je voelt je verantwoordelijk voor je resultaten. Je werkt structureel, bent oplossingsgericht en ziet het als een uitdaging om projecten te verkopen en te begeleiden. Je bent een no-nonsense teamspeler, die flexibel en leergierig is en die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Daarnaast ben je zelfstandig, heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal en geen moeite met de PC.

Arbeidsvoorwaarden: 

De beloning
Een veelzijdige baan die een ideale combinatie vormt tussen commercie en techniek. Jij bent de spil in uitdagende commerciële vraagstukken, die projecttechnisch van aard zijn. Samen met gespecialiseerde collega’s bedenk je professionele, hoogwaardige oplossingen die de klant écht verder helpen. BIS is dynamisch bedrijf met korte lijnen en groei in de genen. Je krijgt de gelegenheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke provisieregeling en autoregeling.

Sollicitatieprocedure: 

Wil jij bij BIS binnen de doelmarkt Educatie audiovisuele projecten verkopen? Neem de volgende stap in je carrière. Stuur je motivatie en cv per e-mail naar: sollicitaties@bis.nl.

Je kunt natuurlijk ook een brief sturen naar:

BIS BV
T.a.v.: Martine Romeijn
Postbus 4057
2980 GB Ridderkerk

Voor meer informatie bel je met Martin Heerlien, Sales Manager Educatie, tel.: 0180 – 486777 of ga naar www.bis.nl.

Contact met bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsprofiel: 

BIS BV adviseert, realiseert, installeert en onderhoudt ruimtes waarin audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. BIS heeft verder een breed portfolio kwaliteitsproducten, zijn eigen lijn vergadermeubilair met AV integratie (VisionLine) én een naam hoog te houden in de (audiovisuele) ondersteuning van zakelijke evenementen en het vormgeven van audiovisuele producties. BIS heeft strategisch gespreide vestigingen in de Benelux en zo’n 200 mensen in dienst. Als marktleider richt BIS zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker voor wie wij duizenden ruimtes per jaar realiseren en onderhouden.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht