Senior Account Manager Arnhem

Senior Account Manager Arnhem
's Heeren Loo Zorggroep
Senior Account Manager
Dienstverband: 
Parttime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Utrecht
Gelderland
Plaats: 
Regio Amersfoort
Regio Arnhem
Branche: 
Gezondheidszorg
Functie omschrijving: 

Senior Account Manager bij Academie voor Zelfstandigheid, met Sales en Marketing kennis (V15.0099)

Denk jij ook dat mensen met een beperking de kans moeten krijgen zich verder te ontwikkelen en hun mogelijkheden ten volle te gebruiken? Kun je daar anderen van overtuigen? Heb jij ervaring met de verkoop van diensten? Ben je bekend met de ontwikkelingen binnen het vakgebied Sales en Marketing? Dus heb jij de overtuiging en passie om je voor mensen met een beperking in te zetten?
Lees dan verder.

's Heeren Loo Zorggroep zoekt i.s.m. academie voor Zelfstandigheid in Arnhem en Amersfoort:

Senior Account Manager bij Academie voor Zelfstandigheid
16 uur per week

Als Senior Accountmanager werk je het marketing- en salesplan uit en zorg je voor de uitvoering ervan. In dit plan is een heldere product marktstrategie ontwikkeld, resulterend in een bedrijf dat financieel gezond is.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de diverse vormen van dienstverlening bij bestaande relaties als ook bij potentiële nieuwe klanten, dit om de doelstelling van de begrote omzet te realiseren.

Je resultaatgebieden zijn:

  • uitgewerkt marketing- en salesplan met een uitgewerkte marktbenadering strategie;
  • omzetverantwoordelijk voor de verkoop van diverse vormen van dienstverlening bij bestaande en nieuwe klanten;
  • relatiebeheer en acquisitie van nieuwe klanten;
  • bijdragen aan de actualisatie van de product-markt combinaties.

Je werkt landelijk, je standplaats is Arnhem afgewisseld met Amersfoort. Eigen vervoer is daarom zeer wenselijk.
 

Functie eisen: 

Wat vragen wij?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Sales en Marketing.

Daarnaast verwachten wij het volgende van je:

  • ervaring met verkoop van diensten;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • kennis van het sociaal domein;
  • bekend met ontwikkelingen binnen het vakgebied en de gezondheidszorg;
  • representatief.
Arbeidsvoorwaarden: 

Wat bieden wij?
Het salaris is op basis van functiewaarderingsgroep (FWG) 55, maximaal € 3.746,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (= 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg, de uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden zijn op basis van een meerkeuzesysteem. Daarnaast zijn er: een studiekostenregeling, een eindejaarsuitkering en een uitstekend pensioen.

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, tot 31-12-2015 met mogelijkheid tot verlenging bij realiseren van de doelstellingen. `s Heeren Loo Zorggroep treed op als formele werkgever voor deze arbeidsovereenkomst.

Sollicitatieprocedure: 

Opmerkingen
De selectiegesprekken vinden plaats op 4 en 5 maart.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk 25 februari 2015 via het sollicitatieformulier op onze website.

Wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met Thomas van der Heijden, directeur van de academie voor Zelfstandigheid, via telefoonnummer 026 – 3390 333.

Of kijk op onze websites; www.sheerenloo.nl en/of www.werkenbijsheerenloo.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Deze vacature doorsturen?
Ken je iemand die zou passen op deze vacature, stuur hem dan direct door via Tip-a-Friend op onze website.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bedrijfsprofiel: 

Wie zijn wij?
De samenleving staat steeds meer in het teken van de ‘verantwoordelijke burger’. Een burger die zowel rechten als plichten heeft en die geregeld voor keuzes staat. Om verantwoording te kunnen dragen en weloverwogen keuzes te kunnen maken is een bepaalde mate van zelfstandigheid vereist.

De academie voor Zelfstandigheid biedt mensen met een (verstandelijke) beperking een ontwikkelingstraject, waardoor zij op een zo gelijkwaardig mogelijke wijze kunnen deelnemen aan de samenleving. Mensen met een beperking hebben talenten die een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Hun mogelijkheden worden niet door iedereen onderkend en daardoor blijven capaciteiten onbenut.

De academie voor Zelfstandigheid ziet de mogelijkheden wel en heeft een werkwijze ontwikkeld waardoor mensen hun competenties verder uit kunnen bouwen. Er is in Nederland geen andere systematische en integrale opleiding, die op praktijkgerichte wijze mensen de gelegenheid biedt hun mogelijkheden te gebruiken. Door de academie worden mensen zelfstandig(er)en beter in staat overwogen keuzes te maken.

De academie is een zelfstandige stichting, die met raad en daad wordt gesteund door ’s Heeren Loo Zorggroep. Daarnaast nemen ook andere (zorg)organisaties dienstverlening van de academie voor Zelfstandigheid af.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht