Verkoopleider Amsterdam

Verkoopleider Amsterdam
MAIN Energie
Verkoopleider
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
Zakelijke dienstverlening
Functie omschrijving: 

VerkoopleiderRegio Amsterdam - 40 uur

MAIN Energie is een sterk groeiend bedrijf dat meer dan tien jaar bestaat. Wij bieden verkopers een stabiele omgeving waarin zij zich volop kunnen ontwikkelen. Ben jij een coach en motivator in hart en nieren? Vind je het ook nog leuk om klanten binnen te slepen? Wil je bovendien bij een no-nonsense bedrijf met veel ambitie werken? Lees dan snel verder!

De baan
Als verkoopleider ben je direct verantwoordelijk voor de aansturing, het coachen en motiveren van ervaren Accountmanagers. De Accountmanagers zijn verantwoordelijk voor de acquisitie (door-2-door) van nieuwe klanten in het midden- en kleinbedrijf. Ruim 70% van het werk zal bestaan uit het managen van het team. Dit doe je middels gesprekken op kantoor maar ook door coaching on the job. 30% Van het werk bestaat uit het verrichten van acquisitie bij grotere prospects en het maken van bijbehorende rapportages voor de Salesmanager!
Na een interne opleiding zul je vanuit ons kantoor in Amsterdam werken. Je analyseert de markt voortdurend en maakt strategische verkoopplannen. Je wordt ondersteund door diverse afdelingen en valt direct onder de Salesmanager.

Functie eisen: 
  • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau, verkregen door opleiding en ervaring;
  • Je hebt minimaal vijf jaar verkoopervaring in een business-to-business-omgeving (minimaal één jaar cold canvas) en drie jaar ervaring als teamleider van een buitendienstteam;
  • Je bent in staat om een team van acht tot tien ervaren Accountmanagers tot een hoger niveau te brengen door te coachen op salesvaardigheden, maar ook op werkaanpak, structuur, kwantiteit en kwaliteit. Je bent een manager die een voorbeeld is op het gebied van werkaanpak, verkoopstrategie en die resultaten behaalt;
  • Als persoon straal je vertrouwen uit en ben je analytisch, "meten is weten";
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Woonachtig in of rond Amsterdam, aangezien je vanuit ons kantoor in Amsterdam werkt.
Arbeidsvoorwaarden: 
  • Een uitstekend basissalaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding), aangevuld met een onkostenvergoeding en provisiesysteem;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; premievrij pensioen, telefoon, laptop, auto (we hebben een geheel hybride wagenpark);
  • Je komt te werken binnen een hecht team van professionele accountmanagers. Bovendien mag je bij ons regelmatig teambuilding-uitjes verwachten!
Sollicitatieprocedure: 

Solliciteren op de vacature Verkoopleider?
Ben je enthousiast geworden over de vacature van Verkoopleider? Laat dan je cv en sollicitatiebrief achter op onze sollicitatiepagina t.a.v. Patricia van Deursen, Corporate Recruiter.
Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Patricia van Deursen terecht via recruitment@mainenergie.nl.

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature verkoopleider Amsterdam, Sales, Commercie, Commercieel, Leidinggevende, Verkoper, Teamleider, Verkoop, New Business, Buitendienst, Noord-Holland
0

Bedrijfsprofiel: 

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
MAIN Energie bestaat momenteel uit zes afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken, IT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.
 

Referentie: 
45048
Logo url: 
https://www.mainenergie.nl/vacatures/solliciteer?j=45048
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht