Desk Accountmanager

Desk Accountmanager
DAK Intermediairscollectief
Desk Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Parttime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Utrecht
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Utrecht
Branche: 
Financiële dienstverlening
Functie omschrijving: 

Wij zijn op zoek naar een:

Desk Accountmanager
(32 - 40 uur)

Functieprofiel:
Voor de afdeling Sales zijn wij op zoek naar een gedreven desk accountmanager met een sterke hands-on mentaliteit. In deze functie ben jij op targetniveau omzetverantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, upsell en cross-sell bij bestaande leden. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het initiëren van procesverbeteringen op het gebied van werving, cross-selling en administratieve verkoopstromen. Je bent verantwoordelijk voor het zorgdragen van de juiste voorbereiding van gesprekken van de accountmanagers en je draagt proactief bij aan de administratieve afwikkeling van nieuwe leden. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een optimale klant bediening.

Functie eisen: 

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar kandidaten met een MBO+ commercieel medewerker, bank- en verzekeringswezen of gelijkwaardige opleiding en met enkele jaren werkervaring bij een intermediair. Heb je ervaring met de B-to-B markt en ben je gewend om te werken met doelstellingen? Ben je resultaatgericht en verbaal sterk? Kom dan je waarde toevoegen bij DAK!

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden:
De unieke kans om bij een groeiende onderneming binnen de financiële dienstverlening te werken en aan de slag te gaan met alle aspecten van deskaccountmanagement! Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Sollicitatieprocedure: 

Informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Martin van Muijen op 06-20445057 of via de e-mail: Martin.vanMuijen@dak.nl. Kijk op www.dak.nl om een indruk te krijgen van onze organisatie.

Solliciteren:
Stuur je brief met cv naar

DAK Intermediairscollectief
t.a.v. Natascha van Holy, Personeelszaken
Postbus 157
3454 ZK De Meern
of mail naar Natascha.vanHoly@dak.nl

Vriendelijk verzoek
Wij willen je vragen niet te reageren als je niet aan de gestelde eisen op het gebied van opleiding/werkervaring voldoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bedrijfsprofiel: 

DAK Intermediairscollectief is een snelgroeiend samenwerkingsverband waarin intermediairs in de financiële dienstverlening samen voordelen delen. In een collegiale en ambitieuze werkomgeving bieden ruim 70 medewerkers toegevoegde waarde voor 1.500 klanten in assurantiën, volmachten, hypotheken en aanverwante diensten.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht