Accountmanager Verspaning

Accountmanager Verspaning
ODS b.v.
Accountmanager Verspaning
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Overijssel
Plaats: 
Regio Enschede
Branche: 
Industrie
Techniek
Functie omschrijving: 


Voor onze vestiging in Almelo heeft ODS bv een openstaande vacature voor een:

Accountmanager Verspaning

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor actieve verkoop en acquisitie van onze producten. Naast de focus op de bestaande markt, weet je met je proactieve en creatieve houding ons netwerk te laten groeien door het genereren van New-business. Je bent verantwoordelijk voor de realisering van de, mede door jezelf, gestelde doelen. We verwachten van je dat je gedreven wordt door het zien en creëren van mogelijkheden.
 

Functie eisen: 

Functie-eisen Accountmanager Verspaning

  • Je beschikt over een MBO/HBO- opleiding op technisch en/of bedrijfskundig gebied.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen een branche gerelateerde organisatie.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Kennis en beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.
  • Je bent een praktische ondernemer met affiniteit met techniek, doorzettingsvermogen, commerciële drive en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent initiatiefrijk en een echte aanpakker die over een flinke dosis daadkracht beschikt.
  • Je hebt een flexibele werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden: 

Dit bieden wij jou:
Een uitdagende functie met veel vrijheid binnen een dynamisch bedrijf. In onze onderneming beperkt een functie zich niet tot eng vastgestelde grenzen maar wordt eigen initiatief en inbreng hoog gewaardeerd. Daarom heb je de mogelijkheid om je vaardigheden breed te toetsen en je verder te ontwikkelen. Wij bieden naast een marktconform salaris aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling ook opleidingsmogelijkheden.
 

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?
Zie jij ODS en deze functie wel zitten, reageer dan direct door jouw sollicitatiebrief met CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Bedrijfsprofiel: 

ODS BV is één van de grootste multi-metal leveranciers in Nederland. Met ons brede assortiment bedienen wij klanten in zeer uiteenlopende branches, zoals de verspanende- metaalverwerkende industrie, de scheepsbouw en de constructie- en installatie branche.
Met drie vestigingen in de Randstad (Uitgeest, Barendrecht en Ridderkerk) en één in Twente (Almelo) zijn wij altijd dichtbij onze klant. Verdeeld over deze vestigingen werken ongeveer 400 medewerkers bij ODS bv. Onze organisatie heeft een open bedrijfscultuur waarin ondernemerschap, doelgerichtheid en samenwerking zeer belangrijk zijn.
De Divisie Verspaning levert een zeer breed productenpakket aan de metaalverwerkende industrie en aanverwante bedrijven vanuit de vestigingen Barendrecht en Almelo. Het assortiment omvat onder andere ongelegeerde en gelegeerde staalkwaliteiten, roestvast staal en aluminium.
 

Referentie: 
45114
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht