Verkoopmedewerker Utrecht

Verkoopmedewerker Utrecht
Wasco Holding B.V.
Verkoopmedewerker Utrecht
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Utrecht
Plaats: 
Regio Utrecht
Branche: 
Groothandel
Functie omschrijving: 

Wij zijn ter uitbreiding op onze vestiging in Utrecht op zoek naar een:

 

Verkoopmedewerker

(M/V)
Een commerciële persoonlijkheid die van aanpakken weet

Wat ga je doen?
Doel van deze functie is het optimaliseren van de vestiging, door middel van het realiseren van het gebudgetteerde rendement van de vestiging en door het binden van nieuwe klanten. Dit doe je middels de directe verkoop via de balie en het zo effectief mogelijk laten verlopen van het gehele balieverkoopproces en door middel van telefonische verkoop. De echte verkoper heeft oog voor bestaande en potentiële klanten en weet hiermee te bouwen aan een goede zakelijke relatie.
Jij vormt het eerste contact met klanten die de vestiging bezoeken. Er wordt gezamenlijk zorg gedragen voor het beheer van het vestigingsmagazijn volgens de vastgestelde procedures. Van de verkoopmedewerker wordt hier wel een pro-actieve rol in verwacht. De ideale kandidaat voor deze functie wil zich bij ons verder ontwikkelen op zowel commercieel als op productkennisgebied. Wasco wil en kan hierin investeren.
 

Functie eisen: 

Wij vragen:

  • VMBO+/MBO-niveau of door werkervaring verkregen;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Commerciële en pro-actieve persoonlijkheid;
  • Hands-on mentaliteit;
  • Zelfstandig en initiatiefrijk.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden:
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
‘Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de ‘Aanpak jeugdwerkloosheid'.
 

Sollicitatieprocedure: 

Enthousiast?
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Senta Boone, HR adviseur, 088-0995000.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Bedrijfsprofiel: 

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland.
Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip.
Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, s’ werelds grootste bouwgerelateerde distributeur. Mede door onze 30 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant.
 

Referentie: 
44917
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht