Internationaal accountmanager

Internationaal accountmanager
Decowraps Europe B.V
Internationaal accountmanager Engeland
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Almere
Branche: 
FMCG
Overige
Functie omschrijving: 

Decowraps Europe B.V. is een sterk groeiende en jonge onderneming, en onderdeel van een internationale organisatie met de hoofdvestiging in Miami (US). Decowraps Europe B.V. onderscheidt zich door het in de markt brengen van innovatieve, trendy verpakkingsconcepten voor zowel bloemen als planten. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer.

Het salesteam bestaat uit vijf accountmanagers en wij zijn namens Decowraps Europe B.V. op zoek naar een internationaal accountmanager met een zeer sterke commerciële drive!

Internationaal accountmanager

Als internationaal accountmanager Engeland beheers je alle facetten welke vallen onder relatiebeheer (50%) en sales (50%). Jouw accounts bestaan voornamelijk uit grote (winkel)ketens in Engeland en hun toeleveranciers. Meehelpen aan het ontwikkelen en promoten van nieuwe concepten valt ook onder je takenpakket. Je zorgt dat het proces van A tot Z goed verloopt en dat de service optimaal is.

Speerpunten in de functie:

 • Het beheren en verder uitbouwen van de klantrelaties op internationaal niveau;
 • het optimaal coördineren en stroomlijnen van het verkoopproces richting de interne organisatie;
 • intensieve samenwerking met de binnendienst en de designers;
 • je rapporteert aan de Salesmanager.
Functie eisen: 

In deze dynamische functie heb je een zeer veelzijdige en zelfstandige rol. Jij bent een slimme en zelfsturende accountmanager met doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je signaleert kansen en weet deze kansen om te zetten naar resultaat. Je weet het onderscheidende vermogen van Decowraps Europe op overtuigende wijze over te brengen en te vertalen naar de klantwens. Door snel te schakelen en probleemoplossend te denken weet jij je te onderscheiden. Je bent gewend langdurige trajecten te managen, stroomlijnen en coördineren maar weet ook in onverwachte situaties flexibel en snel te handelen.

Wij verwachten:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring in een salesfunctie in een B to B omgeving;
 • ervaring met retailers is een pré;
 • uitstekende beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
 • bereid te reizen;
 • cijfermatig goed onderlegd;
 • full-time beschikbaar.
 • Werkgebied/ standplaats
 • In deze functie ben je actief op de Europese markt met een sterke nadruk op Engeland, met als standplaats Aalsmeer. Je zult voornamelijk vanuit Aalsmeer werken. De verwachting is dat je twee keer per maand naar Engeland af zult reizen. Bij indiensttreding volgt er een uitgebreide inwerkperiode. Na deze periode wordt zelfstandigheid vanuit een ondernemende- en resultaatgerichte houding verwacht en zeer gewaardeerd.
Arbeidsvoorwaarden: 

Decowraps Europe B.V. biedt jou een uitdagende functie binnen een jonge en snel groeiende onderneming waar kwaliteit en een uitstekende service hoog in het vaandel staan.

Verder biedt Decowraps:

 • Een uitdagende en afwisselende werkomgeving binnen een professioneel team;
 • een goed vast salaris (opvraagbaar bij AV);
 • een jaarlijkse bonusregeling (opvraagbaar bij AV).;
 • een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder: een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, onkostenvergoeding en 25 vakantiedagen.
Sollicitatieprocedure: 

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan online via de vacature op onze eigen website: www.avdiensten.nl (onderaan bij de vacature via de grijze button).

Sollicitatieprocedure
Deze sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats bij AV Werving & Selectie in Amersfoort en de (minimaal twee) vervolggesprekken bij Decowraps Europe B.V. in Aalsmeer. Een referentieonderzoek en het maken van psychologische testen maken onderdeel uit van deze sollicitatieprocedure. Het is de intentie om in maart 2015 procedure succesvol te hebben afgerond. AV Werving & Selectie is een www.Summum.nu bureau. Deze certificering biedt zekerheid ten aanzien van onze vakbekwaamheid, integriteit en zorgvuldigheid.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht