Accountmanager Rotterdam regio

Accountmanager Rotterdam regio
T. Boer & zn
Internationaal Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Den Haag
Branche: 
Industrie
Productie
Functie omschrijving: 

Hofleverancier T. Boer & zn is een wereldwijd opererende kalfsvlees verwerkende onderneming. In meer dan vijftig landen leveren wij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van kalfsvlees producten in de wereld en maakt onderdeel uit van de VanDrie Group.
 


T. Boer & zn te Nieuwerkerk aan den IJssel heeft een vacature:

Internationaal Accountmanager

Hoe ziet de functie er uit?
Samen met een jong en gedreven commercieel team ben je mede verantwoordelijk voor de groei van onze internationale afzetmarkt. Om goede verkoopresultaten te kunnen bereiken en de relaties met onze afnemers te onderhouden en uit te breiden is talenkennis en commercieel inzicht belangrijk. Wij bieden de kans een zelfstandige en verantwoordelijke functie op te bouwen waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Deze functie is op fulltime basis.
 

Functie eisen: 

Wie ben jij?
Je bent commercieel ingesteld, leergierig, stressbestendig en hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Franse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent praktisch, flexibel en vasthoudend ingesteld. Kortom een doorzetter en een echte aanpakker.

Ervaring in de voedingsmiddelenbranche is een pré.
 

Sollicitatieprocedure: 

Solliciteren op de vacature Internationaal Accountmanager?
Herken je jezelf hierin en spreekt deze functie jou aan? Stuur ons dan je motivatie en curriculum vitae voor 28 februari 2015 via onze sollicitatiepagina t.a.v. manager P&O de heer J.A. Schiettekatte.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze organisatie: www.boer.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Internationaal Account Manager, Sales, Verkoop, Verkoper, Commercieel Adviseur, Consultant

0

Bedrijfsprofiel: 

Wie zijn wij?
Wij zijn een dynamische onderneming die kalfsvlees exporteert naar meer dan 50 landen met een jaaromzet van meer circa € 350 miljoen. Door vakmanschap van ca. 325 medewerkers kunnen wij aan de specifieke wensen van iedere afnemer voldoen.
 

Referentie: 
43946
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht