Assistent Accountmanager / Assistent Recruiter

Assistent Accountmanager / Assistent Recruiter
SNS Bank
Assistent Accountmanager / Assistent Recruiter
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
MBO
Provincie: 
Utrecht
Plaats: 
Regio Utrecht
Branche: 
Banken
Functie omschrijving: 


SNS Bank heeft voor haar vestiging in Utrecht een vacature voor een

Assistent Accountmanager / Assistent Recruiter

Over de functie
Als Assistent Accountmanager / Assistent Recruiter FlexForce ben je een spin in het web voor vraag en aanbod op het gebied van inzet van tijdelijke krachten. Je ontvangt opdrachtaanvragen vanuit de verschillende onderdelen van SNS Retail Bank, zet deze intern en extern uit en je doet de eerste CV-check op het gebied van uitzendkrachten. In deze functie onderhoud je contact met interne opdrachtgevers en uitzend- en detacheringbureaus. Je bent na de selectie van de kandidaat verantwoordelijk voor het snel en zorgvuldig starten van de medewerker als het gaat om HNW middelen (laptop / telefoon etc) en aanmelding in onze systemen. Verder ondersteun je de accountmanagers in hun taken en handel je de facturatie af. Je taken bestaan voor een groot deel uit coördinerende en administratieve taken, waarbij jouw focus voor een groot gedeelte zal liggen in IT aanvragen. Daarnaast denk je mee met verschillende soorten procesverbeteringen en speel je hier op een adequate manier op in. Je werkt samen in een team met 7 collega’s.
 

Functie eisen: 

Wij vragen

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Tenminste 3 jaar werkervaring binnen de detacherings- / uitzendbranche met als focus de financiële sector
  • Dienstverlening zit je in het bloed
  • Administratief sterk en ervaring met MS Office (Excel, Word)
  • Enige affiniteit of enige kennis van IT-profielen is een pre
  • Ervaring met het recruitment systeem Connexys is een pre.

Competenties
Je kunt meerdere zaken tegelijkertijd oppakken en coördineren. Jij beseft dat je daarbij snel en klantgericht moet handelen waarbij je goede communicatieve vaardigheden inzet. Daarnaast ben je een stressbestendige, flexibele, accurate en resultaatgerichte teamplayer die goed kan samenwerken en discussies niet uit de weg gaat.

Bijzonderheden:
Dit betreft een fulltime functie van 36 uur (met werkweken van 4x8 / 5x8). De woensdag en vrijdag zijn verplichte werkdagen. Minder uren werken of in een ander rooster is geen optie. We bieden een jaarcontract met intentie tot verlengen hiervan. Onderdeel van jouw inwerktraject is dat je twee dagen per week werkzaam zult zijn in Alkmaar. Na je inwerkperiode zal jouw standplaats Utrecht zijn.
 

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een prima salaris in schaal 5, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kun je vinden op www.snsreaal.nl.
 

Sollicitatieprocedure: 

Hoe te reageren?
Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan uiterlijk 15 december 2014 op deze vacature door op de button "sollicitatie" te klikken! Laat je CV en motivatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jeannette Lambregts, Recruiter, 06-53733419. Vragen over de functie kun je stellen aan Deborah Siahaya, Accountmanager FlexForce, 06 - 3056 6223.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Bedrijfsprofiel: 

De Bank van SNS REAAL
SNS REAAL is een Nederlandse organisatie bestaande uit bank- en verzekeringsmerken. Per 1 januari 2015 worden de bank- en verzekeringsactiviteiten van de organisatie gesplitst. Dit betekent dat er twee nieuwe organisaties komen. De nieuwe bankorganisatie gaat, met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen, de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de behoeften én belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Wil jij ook meewerken aan een omslag in de bankenwereld? Bouw dan mee aan onze nieuwe bank, een plek waar jij de menselijke maat bent. Jij maakt het verschil voor klanten en wij voor jou. Meer weten over werken bij de nieuwe bank?
Ontdek hier wat we te bieden hebben.

Inleendeks FlexForce
FlexForce is het interne detacheringsbureau van SNS Retail Bank en bestaat uit vaste interne medewerkers en tijdelijke externe krachten die op opdrachten worden gedetacheerd binnen SNS Retail Bank. FlexForce heeft zowel intern als extern een groot netwerk waardoor zij zowel de business als de markt kent. De inleendeks van FlexForce coördineert de inzet van alle tijdelijke medewerkers binnen SNS Retail Bank.
 

Referentie: 
43085
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht