Accountmanager Buitendienst Nijmegen

Accountmanager Buitendienst Nijmegen
Repay Payroll
Junior Accountmanager Buitendienst
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Gelderland
Plaats: 
Regio Nijmegen
Branche: 
Arbeidsbemiddeling
Functie omschrijving: 

Naast 8 franchisevestigingen zijn we voornemens om een aantal eigen vestigingen te openen, waaronder één in de regio Nijmegen/Arnhem. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een junior accountmanager buitendienst, om samen met de senior accountmanager de markt in deze regio te veroveren.

De functie
Als junior accountmanager houd je je dagelijks bezig met het genereren van new business en het promoten van onze dienstverlening binnen voornamelijk MKB en retail organisaties. Dit doe je door het actief nabellen van je prospects, canvassen en  netwerken. Uiteraard breng je veel bezoeken aan prospects en relaties. Je adviseert bedrijven op het gebied van arbeidsvraagstukken met betrekking tot payroll, en weet op inhoudelijke wijze de ondernemers van diverse niveaus te overtuigen gebruik te maken van onze HR-dienstverlening: Geen snelle verkoop, maar lange termijn sales gebaseerd op vertrouwen.

Vanuit de commerciële binnendienst worden afspraken voor je ingepland, maar  je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van minimaal 8 tot 10 afspraken per week. Je werkt vanuit ons kantoor in de regio Nijmegen/Arnhem zelfstandig en zorgt er zelf voor dat je agenda gevuld is.

Functie eisen: 

Wij zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:
• HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding HBO Commerciële Economie;
• 1 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de buitendienst waarbij je diensten hebt verkocht
• Je krijgt energie van het plegen van koude acquisitie en het werken aan de hand van targets;
• Je bent zelfstandig, weet prioriteiten te stellen en laat je niet snel uit het veld slaan;
• Uitstekend in staat om lange termijn relaties op te bouwen met klanten en prospects, en werkt gestructureerd om een goede opvolging te kunnen waarborgen;
Omdat payroll over vertrouwen gaat, verkoop je niet zomaar even een payroll overeenkomst. We zoeken dan ook een gedisciplineerde doorzetter, die weet dat je eerst moet zaaien voor je kunt oogsten.

Persoonlijkheidskenmerken: Gunfactor – netwerk – energiek – zelfstandig – doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wij bieden
Een interessante afwisselende baan bij een modern en dynamisch bedrijf, waarin je heel zelfstandig kunt werken. Je hebt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. een auto van de zaak en resultaatafhankelijke bonus).  Onze opleidingen en begeleiding zijn van een hoog niveau. Repay Payroll is een werkgever die klaar is voor de toekomst en investeert in haar medewerkers!

Voor aanvullende informatie kijk op www.repayhrm.nl, of bekijk onze bedrijfsfilm op Youtube voor een sfeerbeeld: www.youtube.com/watch?v=XugNNtAHcis.

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?
Ben jij de accountmanager die wij zoeken? Primatch ondersteunt Repay Payroll bij de werving en selectie van deze vacature. Contactpersoon voor deze rol is Rob Loose. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Rob via 088- 5 325 125. Je sollicitatie, bestaande uit je CV en motivatiebrief, kan je sturen naar rob.loose@primatch.nl.

Een assessment en social media check kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Repay Payroll echt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: sales, verkoop, relatiebeheer, relatiebeheerder, acquisitie, acquisiteur, commercieel, medewerker, buitendienst, accountmanager, accountmanagement, Nijmegen, Arnhem, Gelderland.

Bedrijfsprofiel: 

Repay Payroll is een snelgroeiende payroll franchiseorganisatie met 8 vestigingen door heel Nederland en heeft een verkoopteam van 7 medewerkers. Met een groei van ruim 25% per jaar (over de afgelopen 5 jaar) is het begrijpelijk dat bij ons geen dag hetzelfde is en de organisatie permanent aan verandering onderhevig is. Om onze groei bij te blijven moeten wij heel flexibel zijn in onze werkwijze. Tegelijkertijd is de kwaliteit van ons werk van het grootste belang omdat wij voor ruim 800 bedrijven en 10.000 payroll medewerkers de verloning en HR aangelegenheden verzorgen. Hierbij streven wij naar een 100% foutloos proces. Dat ons dat goed lukt blijkt wel uit het feit dat onze relaties en payroll medewerkers ons tot de winnaar van de AFAS Awards 2014 hebben gestemd.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht