Accountmanager rioolrenovatie

Accountmanager rioolrenovatie

Een van de bedrijfsonderdelen van van der Velden is het renoveren van riolen( van der Velden rioolrenovatietechnieken). Met S4reno® realiseert men rioolrenovatie zonder graaf- hak en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen zij voor een 100% betrouwbaar rioolstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzie…

Een van de bedrijfsonderdelen van van der Velden is het renoveren van riolen( van der Velden rioolrenovatietechnieken). Met S4reno® realiseert men rioolrenovatie zonder graaf- hak en/of breekwerk. Zonder overlast zorgen zij voor een 100% betrouwbaar rioolstelsel. Gegarandeerd. De bestaande riolering wordt van binnenuit met geavanceerde apparatuur razendsnel van een duurzame bekleding voorzien die vloeistofdicht is en de functionaliteit tot in lengte van dagen waarborgt. Van der Velden Rioolrenovatietechnieken biedt u met S4reno® een compleet renovatiepakket. Dit gebeurt veelal bij gemeentes, in opdracht van aannemers of bij grote bedrijfsterreinen.
Voor de verkoop van deze dienst zijn wij op zoek naar een accountmanager met de volgende taken en verantwoordelijkheden.

- Je bent verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie bij klanten en prospects.
- Je vertegenwoordigd van der Velden in voorlichtingskringen en bijeenkomsten.
- Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en handhaven van het commerciële plan.
- Je bent verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het dienstenpakket bij rioolrenovatie.
- Je werkgebied is geheel Nederland.
- Je rapporteert rechtstreeks de directeur Marketing & Sales.
- 1 dag in de week ben je op kantoor in Boxtel.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht