Sales Manager New Business regio Amsterdam

Sales Manager New Business regio Amsterdam
MailExpert
Sales Manager New Business (40 uur)
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Amsterdam
Branche: 
ICT
Functie omschrijving: 

Wie zijn wij
MailExpert (www.mailexpert.nl) is een jong en dynamisch software bedrijf in Purmerend en begeeft zich in het speelveld van de online marketing. Onze software behoort tot de meest toonaangevende nieuwsbrief-software, die speciaal is ontwikkeld voor het MKB. Wereldwijd gebruiken ruim 140.000 bedrijven onze marketingsoftware voor het maken en versturen van e-mailingcampagnes.

Op ons kantoor in Purmerend werken we dagelijks met 16 collega’s aan het succes van MailExpert. We zijn een jong team en werken hard maar er heerst  een informele sfeer. Onze branche groeit, waardoor wij genoeg mogelijkheden zien om heel succesvol te zijn: wij weten hoe we moeten scoren!

Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Sales Manager New Business  binnendienst (fulltime).

Job omschrijving
Samen met 3 collega’s op de afdeling sales ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten. Je neemt contact op met leads die via verschillende kanalen al interesse hebben getoond in onze software, je geeft demonstraties, vertaalt de behoefte van de klant, maakt offertes en uiteindelijk sluit jij de deal.

Hoe ziet een werkdag van een Sales Manager New Business bij MailExpert eruit?

• Je zit veel aan de telefoon met het creëren en opvolgen  van leads, kwalificeert de leads en analyseert de behoeftes;
• Je adviseert en informeert leads over onze producten en verzorgt online demonstraties;
• Jij maakt en verstuurt offertes en volgt ze op;
• En uiteindelijk sluit jij contracten af.

Kortom: Jij verzorgt het account van eerste interesse tot aan het getekende contract.

Functie eisen: 

Om deze uitdagende functie succesvol te kunnen invullen dien jij minimaal aan de volgende functie eisen te voldoen:

• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3 jaar aantoonbare verkoopervaring, het liefst met software / SaaS producten;
• Ervaring met online marketing en/of HTML is een pre;
• Ervaring met telefonische acquisitie;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Wanneer ben jij een geschikte kandidaat?
Om als Sales Manager New Business binnen ons team succesvol te zijn ben jij zelfverzekerd. Jij weet mensen aan de andere kant van de telefoon snel in te schatten, je kunt goed luisteren, weet de juiste vragen te stellen en herkent koopsignalen. Je kan technische software informatie overbrengen en hebt gevoel voor marketing. Ook ben jij een goede gesprekspartner voor marketeers en andere mensen binnen de verschillende lagen van een organisatie. Je hebt overredingskracht en weet mensen te overtuigen, omdat jij oprecht geïnteresseerd bent en gelooft in het product dat jij verkoopt. Je bent gewend om te gaan met sales targets en je bent erg gedreven om deze te halen.

Sollicitatieprocedure: 

Wij bieden
Denk jij dat je de juiste persoon bent voor deze job en durf je de uitdaging aan te gaan en onderdeel te worden van ons succes? Wij bieden je een inspirerende werkomgeving bij een internationale organisatie in een groeiende branche. We zijn ambitieus, werken graag hard, maar houden ook van een borrel op vrijdagmiddag.
Bij de vacature van Sales Manager New Business horen een uitstekende beloning met aantrekkelijke bonusregeling. Je kan eventueel al direct aan de slag. Ons bedrijf is makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Interesse?
Spreekt deze uitdagende functie je aan, en wil je graag onderdeel worden van het mailexpert-team? Stuur dan je CV en motivatie naar  roos@mailexpert.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Roos Laumans. Roos is bereikbaar via telefoonnummer 0299-31 60 62.

Primatch HR Groep ondersteunt MailExpert bij de werving en selectie van deze vacature. Een test of een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt door MailExpert niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: salesmanager, sales manager,  accountmanager, account manager, accountmanagement, sales, verkoop, verkoop binnendienst, acquisitie, business development,  telefonische acquisitie, software, SaaS, html, e-marketing, e-mailmarketing, Purmerend, Noord-Holland, Account Manager E-mail Marketing, Account Manager Online Marketing, Sales Manager Online Marketing, Consultant Email Marketing

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht