Manager Sales regio Den Bosch

Manager Sales regio Den Bosch
Libéma Beurzen & Evenementen
Manager Sales Beurzen en Evenementen
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Brabant
Plaats: 
Regio Den Bosch
Branche: 
Catering
Evenementen/beurzen
Functie omschrijving: 

Libéma Beurzen & Evenementen bestaat uit gerenommeerde beurzen- en evenementenlocaties waaronder Congrescentrum 1931, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn, IJsselhallen Zwolle en Zeelandhallen Goes. Daarnaast worden door de verschillende organisatiebureaus diverse publieks-, vakbeurzen en (grootschalige) evenementen georganiseerd. Met deze accommodaties en een breed faciliteitenpakket maakt Libéma van ieder evenement een succes. Bekende producties zijn Indoor Brabant, Floraliën, TuinIdee en Topshelf Open.
Ter versterking van ons nationale salesteam zoeken wij een

Manager Sales Beurzen en Evenementen
(40 uur per week)

Wat houdt het werk in?
De Manager Sales bepaalt in samenspraak met de Divisiedirecteur het commerciële beleid van de centrale afdeling Sales Beurzen en Evenementen.  Met het door jou opgestelde meerjarenplan bepaal je de koers en vertaal je deze strategie naar concrete actieplannen teneinde omzetgroei, kwaliteit dienstverlening en continuïteit te garanderen in de toekomst. Continuïteit wordt mede bereikt door het creëren van partnerships met organisers van beurzen en evenementen, media concerns en branche organisaties voor beurzen en evenementen die plaatsvinden op de diverse beurzen- en evenementenlocaties van Libéma.

Sales voor alle Libéma beurzen- en evenementenlocaties vindt centraal plaats vanuit het hoofdkantoor in Rosmalen.
Samen met het salesteam, bestaande uit een drietal nationaal accountmanagers en de commerciële binnendienst, zorg je mede voor de actieve verkoop van ruimten en diensten binnen de accommodaties van Libéma en leg je contacten voor partnerships met organisers, mediaconcerns en branche-organisaties. Samen met de Brandmanager bepaal je de marketingstrategie, houd je ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en weet je deze om te zetten in kansen. Het spreekt voor zich dat je regelmatig aanwezig bent bij de diverse evenementen.

In deze functie rapporteer je aan de Divisiedirecteur Beurzen en Evenementen en werk je nauw samen met de Brandmanager en de Vestigingsmanagers, Project- en Afdelingsmanagers op de diverse bedrijven.

De standplaats voor deze functie is Rosmalen.

Functie eisen: 

- Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur commerciële economie
- Minstens 10 jaar werkervaring in een leidinggevende salesfunctie (bij voorkeur binnen de Beurzen- en  Evenementenbranche)
- Een integere professionele gesprekspartner met inlevingsvermogen
- Leidinggevende vaardigheden en vaardigheden in het creëren van draagvlak binnen het salesteam
- Je bent een visionair met een sterke commerciële en creatieve instelling
- Aantoonbare ervaring met het opstellen van salesplannen en het realiseren van gestelde doelen
- Resultaatgericht, gastgericht en een collegiale instelling

Arbeidsvoorwaarden: 

Naast een afwisselende, verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket dat gebaseerd is op de CAO Dagrecreatie. Het bruto maandsalaris is marktconform en  afhankelijk van werkervaring en opleiding. Libéma kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering en diverse kortingen op particuliere verzekeringen. Tevens kennen wij een aantrekkelijke bonusregeling. Binnen deze functie krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone.

Sollicitatieprocedure: 

Neem dan contact op met Ingrid Heijmans. Sollicitaties kun je tevens richten aan Ingrid Heijmans, Recruiter, is mogelijk via onze website of onderstaande 'button'. 

www.libema.nl
www.libemazakelijk.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht