Accountmanager schilders Groningen

Accountmanager schilders Groningen
Faber Personeelsdiensten BV
Accountmanager schilders Groningen
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Groningen
Plaats: 
Regio Groningen
Branche: 
Arbeidsbemiddeling
Functie omschrijving: 

Faber, dat kan niet iedereen zijn!
Als Faber acountmanager krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met de vestigingsmanager je eigen Faber vestiging te runnen. Daarbij maak je onderdeel uit van een groeiende organisatie, waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen.

Samen met de vestigingsmanager bepaal je ambitieuze, maar haalbare doelstellingen. Dagelijks ben je in de regio Groningen actief aan het werk, op zoek naar kansen en mogelijkheden om onze formule verder in de markt te zetten. Daarnaast werf je ook de vakmensen via verschillende kanalen; schilders die je vervolgens selecteert en bindt voor onze opdrachtgevers.

Een duurzame relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze schilders staat centraal bij alles wat we binnen Faber doen. Daarom investeer je ook in het onderhouden en verdiepen van bestaande relaties en adviseer je onze opdrachtgevers en vakmensen bij uiteenlopende arbeidsgerelateerde vraagstukken. Dankzij jouw inzet, betrokkenheid en enthousiasme creëer je langdurige relaties met zowel de schilders als de opdrachtgevers.
De personeels- en salarisadministratie worden verzorgd door het hoofdkantoor.

Functie eisen: 

Faber, dat kan niet iedereen zijn.
Dat vergt specifieke kwaliteiten. Om écht Faber te worden zal je moeten beschikken over een flinke dosis gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Je hebt een winnaarsmentaliteit, overtreft dagelijks verwachtingen, bent sociaal en resultaatgericht. Daarnaast heb je een hbo-diploma, bij voorkeur in een commerciële of dienstverlenende richting. Je hebt tussen de twee en vijf jaar ervaring in een commerciële functie of in de uitzendbranche en ben toe aan de volgende stap in je ontwikkeling.

Je neemt graag het initiatief om samen met anderen resultaten te behalen. Je communiceert makkelijk met mensen. Uiteraard ben je zeer klantgericht en beschik je over een flinke dosis inlevingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Wat bieden wij jou?
Omdat we persoonlijke ontwikkeling en onze kwaliteitsformule belangrijk vinden, doorloop je in de eerste twee jaar naast je werkzaamheden een voor Faber op maat ontwikkelde commerciële training. Een training die jou helpt om je vaardigheden door te ontwikkelen en de Faber kwaliteitsformule eigen te maken om zo echt het verschil te kunnen maken. Doordat Faber groeit, zijn er voor jou altijd kansen en mogelijkheden om mee te groeien.

Je ontvangt een salaris on target tussen de € 35.000,- en € 45.000,-, een leaseauto, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.b.v. fulltime dienstverband, 40 uur per week).

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op onze website www.faberpersoneelsdiensten.nl.

Sollicitatieprocedure: 

Klinkt dit alles interessant?
En ben je op zoek naar een baan in een doel- en resultaatgerichte omgeving, waar gezamenlijk succes en plezier belangrijk is? Waar je ondernemend kunt zijn, met veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden? Kortom: denk jij dat je een échte Faber kunt worden? Dan horen we graag van je!

Stuur je cv mét motivatie naar Marloes van Esseveld via het sollicitatieformulier op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bedrijfsprofiel: 

Faber Personeelsdiensten is dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw en schildersbranche. Zowel in tijdelijk en vast werk. Als schakel tussen ondernemers en vakmensen willen wij de belangen van beide partijen optimaal dienen. Oprechte betrokkenheid, binding en goed werkgeverschap staan centraal in alles wat wij doen.

Goed werkgeverschap
Onze vakmensen zijn de ambassadeur van Faber. Niet voor niets hebben wij ons bedrijf vernoemd naar het Latijnse woord voor ambachtsman. Daarom wil Faber de organisatie zijn waar vakmensen terecht kunnen voor de beste baan, de meest persoonlijke begeleiding en de beste arbeidsvoorwaarden.

Advies voor ondernemers
Als specialist in de branche weten wij wat er speelt op de markt. Wij geven u dan ook graag een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over de inzet van personeel of andere arbeidsgerelateerde vraagstukken.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht