Accountmanager Zwolle

Accountmanager Zwolle
Oegema Transport Dedemsvaart b.v.
Accountmanager - Transport & Logistiek
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Overijssel
Plaats: 
Regio Zwolle
Branche: 
Transport / Logistiek
Functie omschrijving: 

Oegema Transport Dedemsvaart b.v. is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf met vestigingen in Dedemsvaart en Culemborg dat logistieke diensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij in samenwerking aan het best mogelijke werken. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn onze kracht.

Al 95 jaar levert ons bedrijf een grote variatie aan transporten. In samenspraak met de klant proberen wij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. Als gevolg van doorlopende innovatieve investeringen in organisatie, materieel en personeel is ons transport grenzeloos goed geregeld.

Binnen ons bedrijf werken wij met meer dan 400 medewerkers op een collegiale wijze samen. We hechten aan een goede sfeer en prettige arbeidsverhoudingen; mede omdat we hiermee uiteindelijk onze klant een dienst bewijzen!
 

Accountmanager
Initiatiefrijk en daadkrachtig

 
Functie
Je bent in staat tot het genereren van opdrachten die uitmonden in nieuwe samenwerkings- overeenkomsten. Je weet hiervoor kansen te benutten en in tenders bij de juiste gesprekspartner in te steken. Je stelt, met hulp van de binnendienst, offertes/tenders op en weet deze succesvol te presenteren. Je stemt (on) mogelijkheden goed af met de planning en stuurt, met behulp van de binnendienst, zowel voor als na het afsluiten van een offerte op de succesvolle uitvoering ervan binnen de verschillende disciplines bij Oegema Transport. Je onderhoudt contact met bestaande klanten en werkt aan het voorkomen van klachten, wat resulteert in een langdurige en succesvolle samenwerking.   

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een veelzijdige fulltime functie met veel verantwoordelijkheden. Je werkt binnen een groeiende organisatie, waarin jij kunt meegroeien. We bieden passende salarisvoorwaarden conform TLN CAO. Oegema Transport biedt je een dynamische, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur. Je standplaats is Dedemsvaart.

 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Meer informatie >>>

Functie eisen: 

Voor bovenstaande functie zoeken we iemand die beschikt over HBO niveau. Je hebt een flexibele instelling en blijft ook daadkrachtig werken in drukke tijden. Ervaring in de transportwereld is absoluut gewenst, maar geen vereiste. Je hebt voldoende beheersing van de Engelse en Duitse taal. Je weet uiteraard je weg te vinden binnen de standaard office software en eventuele ervaring met TMS software is een pre.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie: €Marktconform
 

Sollicitatieprocedure: 
Referentie: 
JPNL5XPC
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht