Business Development Manager Amsterdam

Business Development Manager Amsterdam
Kao
Business Development Manager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Holland
Plaats: 
Regio Arnhem
Branche: 
FMCG
Functie omschrijving: 

Kao is een toonaangevend internationaal bedrijf in professionele haarcosmetica met merken als Goldwell, KMS California, Guhl, John Frieda en Molton Brown. Kao is sterk in innovatie en heeft wereldwijd 35.000 medewerkers. Voor de Nederlandse Salon business (professionele merken Goldwell & KMS California) zijn wij op zoek naar een Business Development Manager (regio Noord/West Nederland).

Functie
Als Business Development Manager fungeer je als business partner voor klanten en prospects. Je vertegenwoordigd onze Goldwell en KMS California merken in het Noord/westen van Nederland (regio Den Helder tot Amsterdam en ten westen van Amsterdam). Door hen dagelijks te bezoeken bouw je een sterke relatie op met je klanten zodat je op strategisch niveau mee kan denken als het gaat om omzet, campagnes, uitstalling van producten, enz. Het creëren van nieuwe business is jou op het lijf geschreven en je wordt uitgedaagd door het behalen van targets op basis van het budget (netto-omzet, volume en distributie).

Je beheert jouw regio zelfstandig door het klantenbestand up-to-date te houden, je activiteiten goed te plannen en de meest efficiënte route door jouw regio te plannen. Jouw administratie is altijd up-to-date en je rapporteert aan je Sales Manager, volgens de afspraken.

Om jouw kennis en vaardigheden continu te ontwikkelen neem je regelmatig deel aan trainingen, opleidingen en vergaderingen en ben je aanwezig bij evenementen en PR-activiteiten. Een keer per week (maandag) heb je een meeting op het kantoor, centraal in Nederland.

Functie eisen: 

Een Business Development Manager is een echte ondernemer, is zelfstandig, neemt initiatief en heeft een sterk gevoel voor het bouwen van relaties. Uiteraard wordt je gedreven door omzet en resultaat en ben je communicatief sterk. Je bent zowel gestructureerd als flexibel en in staat om de regio waar je verantwoordelijk voor bent te bedienen.

Om succesvol te zijn in deze rol beschik je verder over:
•         Afgeronde HBO diploma
•         2 – 4 jaar ervaring in B2B Sales, in de buitendienst
•         Ambitie
•         Stressbestendigheid
•         Goede onderhandelingsvaardigheden
•         Groot verantwoordelijkheidsgevoel
•         Kwaliteitsbewustheid en accuratesse

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?

Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je cv en motivatie naar jobs.benelux@kao.com of solliciteren kan via onderstaande 'button'. 

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht