Accountmanager Amersfoort

Accountmanager Amersfoort
Kao
Key Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Utrecht
Plaats: 
Regio Amersfoort
Branche: 
FMCG
Functie omschrijving: 

Kao is een toonaangevend internationaal bedrijf in professionele haarcosmetica met merken als Goldwell, KMS California, Guhl, John Frieda en Molton Brown. Kao is sterk in innovatie en heeft wereldwijd 35.000 medewerkers. De Mass divisie van Kao richt zich op de verkoop van de merken Guhl en John Frieda via drogisterijen en supermarkten. Voor deze divisie zijn wij op zoek naar een fulltime Key Accountmanager (32 – 40 uur). Het huidige salesteam bestaat uit 1 Salesdirector en 2 Accountmanagers.

Als Key Accountmanager voor Guhl en John Frieda ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gebudgetteerde winst en groeidoelstellingen. Je ondersteunt bij het ontwikkelen van strategische plannen om ervoor te zorgen dat het marktaandeel van Kao in Nederland groeit.

Je bent een ster in het bouwen van relaties en zorgt ervoor dat jij de maximale business haalt uit jouw accounts. In nauwe samenwerking met het marketing team ontwikkel je merk strategieën die ervoor zorgen dat het totale merk sterk groeit. Jouw creatieve ideeën dragen bij aan de ontwikkeling van de merken Guhl en John Frieda en in deze functie denk je  standaard ‘out of the box’.

Door jouw kennis van de Nederlandse markt  en het analyseren van omzet en markt informatie kom  je met aanbevelingen voor de organisatie. Daarnaast ben jij de drijvende kracht achter het succes van nieuwe lanceringen.

Functie eisen: 

Als Key Accountmanager heb je uiteraard een sterke commerciële drive en wordt je getriggerd door targets. Je bent een echte relatiebouwer en weet zaken te beïnvloeden. Jouw uitstekende onderhandelingsvaardigheden onderscheiden jou van andere accountmanagers.

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je verder over:

• Afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting
• 3 – 5 jaar ervaring als accountmanager in FMCG of Retail
• Ervaring in het bouwen van relaties met retailers
• Bewezen succesvol in het behalen van omzet en winst targets
• Ervaring met het werken aan verschillende projecten met strakke deadlines
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Probleemoplossend vermogen
• Creativiteit
• Flexibiliteit

Sollicitatieprocedure: 

Interesse?
Is jouw interesse gewekt? Stuur dan je cv en motivatie naar jobs.benelux@kao.com of solliciteren kan via onderstaande 'button'. 

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht